امار : پارسه طورانی کتاب کاملی هست ولی زیاده و من خودم نرسیدم آخراشو بخونم، تستاشم لازم نیست کامل زد چون مثلا چندین تست که یه روش حل داره پشت هم گزاشته ،کتاب خیلییییی مختصر هم کتاب ۹۰% پارسه طورانی هست که به درد جمع بندی میخوره
گسسته: کتاب آبی یوسفی + برای جمع بندی جزوه ی یوسفی
ریاضی مهندسی: کتاب دکتر کریمی انتشارات نصیر خوبه ولی خوندن ریاضی مهندسی اصلا نمی ارزه چون علاوه بر وقت خیلی زیاد که خوندنش میگیره(جدا از خود درس پیشنیازهای زیادی لازمه)،سر کنکور همینجوری دفترچه اول وقت کمه برای درسها دیگه! و منم تقریبا نخوندمش...
محاسبات: کلاس نکته تست یوسفی + حل سوالای کتاب ابی یوسفی
ساختمان داده و الگوریتم : کتابهای آبی یوسفی + بعد از کتاب های آبی خییییییییلی خوبه که کتاب نارجی یوسفی هم حل کنید(کتاب نارنجی تمام سوالات خوب ۶۰۰ مسله قدسی رو شامل میشه با جوابهای خیلی بهتر ،خود ۶۰۰ مسله بخاطر غلط و جواباش خیلی وقت و انرژی تلف میکنه، حداقل یکسری سوالات مارک شده ی نارنجی که خود یوسفی توکانالش گذاشته بود رو حل کنید، من خودم فقط همین مارک داراش رو رسیدم حل کنم چون کتاب تازه چاپ شده بود) + ویدیو های ساختمان داده شریف (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) + برای جمع بندی جزوهای یوسفی
معماری: کلاس یوسفی + کتاب ابی یوسفی + ویدیو معماری کامپیوتر دکتر گودرزی (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)
منطقی:کتاب ابی یوسفی برای تست(درسنامه هم تقریبا کامله ) + کتاب دکتر اجلالی انتشارات نصیر(کتاب حجیمیه و شبیه کتابهای مرجع هست و برای تسلط بیشتر روی بعضی مباحث مفیده)
سیستم عامل : دکتر حقیقت پارسه
نظریه: کلاس دکتر کارگهی(کلاس ایشون بدرد کسایی میخوره که پایه نظریه دارن یا خیلی وقت میزارن تا به کلاس برسن) + کتاب شاپوری انتشارات علوم رایانه برای تست + تمرین های لینز
هوش: راهیان ارشد خوندم ولی بعضی قسمتهاش اصلا خوب نبود و شاید مرجع خوندن بهتر باشه
مدار: کلاس زرگر تو اموزشگاه نصیر(مهمه که نحوه برگزاری کلاس چجوریه و اینکه کلاس با برقی ها مشترک نباشه که نصیر اینجوریه کلاساش) + کتاب ابی زرگر مخصوص کامپیوتر
*ویدیو های مکتب خونه که گفتم و توی تابستون خیلی سطحی دیدم که برای شروع کار مفید و راحتی بود .
*کتابهای یوسفی همه انتشارات پوران پژوهشه
*درس مدار اینکه اولش راه بیافتیم واس کامپیوتریها معمولا سخته ولی قابل اعتماد ترین درس کنکوره چون اگه یاد بگیری قطعا هرجور سوال بدن حل میکنی و روالش معلومه (البته امسال بدشانسی بود که دو تا سوالش حذف شد)
*گسسته، ساختمان طراحی، پایه خوبی داشتم و کلاس نرفتم ولی کلاس های یوسفی عالیه (کلا یوسفی چیز بد نداره :دی و اینکه ایشون خیلییی وقت میزارن بعد از کلاساش اگر سوال درسی یا مشاوره ای بپرسی که خیلی هم مفیده مشاورهاشون)
*کانالهایی که به خصوص نزدیک کنکور و برای جمع بندی مطالب خوبی میزاشتن:
* درباره آزمون هم مدرسان شرکت میکردم که مزیتش جامعه اماری خوبشه و سولاتشم خوبه بجر درس مدار که خیلی مزخرفه (سوالای خیلی سختی میده که تو کل کنکور کامپیوتر یدونشم سابقه نداشته و هرکی خبر نداشته باشه رو از مدار ناامید میکنه!!) ، ازمونا خوبه برای برنامه ریزیه درس خوندن، به شرط اینکه اینجوی نباشه که نتیجه خوبش ادمو تنبل کنه و نتیحه بدش روحیه ادم و خراب کنه : دی
امیدوارم مفید باشه براتون