(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: دوستان شما تمرین های clrs رو میخونین؟
از همون pdfها یا کتاب حل تمرینش؟
واسه طراحی کلا چی میخونین؟
من برای طراحی پوران می خونم . برای الگوریتم های بازگشتی تمرینای clrs رو یه نگاه کردم . یه پی دی اف انگلیسی حل تمرینش رو دارم که بعضی مسئلهها رو گذاشته . ایتجا تو مانشت هم گذاشته بودن .
(۱۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: یک سوال سیستم عاملی دوستان
تو کتاب پارسه تو تعریف شرط انتظار محدود گفته که نباید فرآیندها دچار بن بست شوند و تا ابد منتظر ورود به ناحیه بحرانی شون بشند
از طرفی توی معایب تمام روشها Decker،پترسون،روشهای سخت افزاری بجز سمافور و مابعد ،گفته شده اگر یکی از فرآیندها در ناحیه بحرانی اش از کار بیافتد،فرآیند دیگر تا ابد منتظر خواهند ماند.
این قضیه اش چیه؟ چرا با توجه به تعریف ،به این بن بست نمیگه؟
برای رعایت شرط انتظار محدود فرآیندها نباید دچار بن بست یا قحطی بشن . یعنی انتظارشون باید محدود باشه و نامحدود و ابدی نباشه.
بن بست به موقعی میگیم که "دو یا چند" تا فرآیند منتظر هم می مونن . مثلا تو مسئله تولیدکننده-مصرف کننده راه کار اولی که تو کتاب حقیقت باعث می شه هر دو فرآیند بخوابن و هر کدوم منتظر بعدی می مونه تا بیدارش کنه و تا ابد منتظر می مونن.
یا تو راه حل دکر فکر کنم تلاش سوم این مشکل پیش می آد و هر کدوم منتظر دیگری می مونه و هیچ کدوم نمی تونن وارد ناحیه بحرانی بشن.
اما قحطی وقتی پیش می آد که به "یه" فرآیند توجه نکنیم و اون تا ابد منتظر بمونه . مثلا اگه روش طوری باشه که فرآیند اول بعد از خروج از ناحیه بحرانیش پرچم رو تغییر بده تا فرایند دوم بتونه وارد شه اما فرایند اول تو ناحیه بحرانی کیل بشه، اونوقت فرایند دوم تا ابد منتظر اتفاقی می مونه که نمی افته .