(۱۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ)vahidgholami820 نوشته شده توسط: اون ۸ صفحه خلاصه رو هم همراه منابع بذار لطفاً
اون ۸ صفحه رو متاسفانه دور ریختم ولی در کل چیزی نبود که به درد شما بخوره شما باید اول یک یا دوبار سریع هوش رو بخونید بعد به تست های کنکور های سال های قبل نگاه کنید دستتون میاد چه تیپ سوال هایی بیشتر مهم هست در سری های بعدی تمرکز تون رو روی اونها بذارید و خلاصه برای مرور سریع خوب هست مخصوصا یک ماه آخر اگه بتونید کل کتابها رو یه دور بخونید خوب هست مرورهایی که قبلا داشتید کمکتون میکنه که بتونید سریعتر دوره کنید
ام درمورد منابع
ساختمان داده - طراحی الگوریتم پوران پژوهش منابع پایه خوبی هستن و ۶۰۰ تست رو هم بخونید و سوالاتش رو به خاطر بسپارید چون عینا ازش تست میاد
نظریه زبانها و ماشین ها پوران پژوهش نویسنده پور محقق خوبه و اگه قبلا یه آشنایی کلی با نظریه دارید و کتاب پوران رو خوب می فهمید و در استنباط تست ها مشکلی ندارید خوندن لینز لازم نیست
معماری و منطقی پوران پژوهش هادی یوسفی و ویدیو های استاد گودرزی واسه معماری عالی هستن حداقل واسه من که معماریم ضعیف بود
ریاضی مهندسی مدرسان شریف حجم زیادی داره اگه رسیدید بخونید
محاسبات عددی پوران هادی یوسفی واسه کنکور های اخیر کافی نیست ولی خوب خوندش کاری نداره اگه یکم بلد باشی همش رو تو یه روز می تونی بخونی ولی فرمولیه اون روزهای اخر اگه یه نگاهی بهش بشه خوبه
آمار و احتمال پارسه حجم زیادی داره و ۲ فصل آخرش مهم هستن و تست میاد
هوش مصنوعی راهیان ارشد کتاب خوب و روانیه ولی اگه طراح بخواد اذیت کنه شاید کفایت نکنه من خودم کتاب آقای هشام فیلی انتشارات نصیر رو نخوندم ولی اگه تونستید یه نگاه بکنید
مدار الکتریکی پوران مولف کارو زرگر خوب هست ولی از فصل های آخرش واسه کامپیوتر تست نمیاد(ترانسفورماتور به بعد) خودتون به چند سال اخیر نگاه کنید متوجه میشید
سیستم عامل پارسه مولف حقیقت کتاب خوبیه
گسسته پوران هادی یوسفی به نظرم با توجه به حجمش و مطالبی رو که عنوان میکنه بهترین هست
زبان عمومی کتاب سری عمومی عمران خوبه و زبان تخصصی کتاب پارسه (مولف آقای مظفری) خوب هست و یسری ویس هم داره که دقیقا از روی کتابش درس میده میتونه راهگشا باشه