(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: درصد زبانتون فوق العاده است
میشه برنامه و پایه و منابعتون برای زبان رو بفرمایین
خیلی ممنون
برای من چیزی که بیشتر از همه فکر می کنم مفید بود اینه که همیشه تا جایی که امکان داره کارمو با انگلیسی پیش ببرم. از جمله درس های دیگه حتی شده فقط قسمتهایی رو. ویا سرچ تو نت. یا دیدن فیلم و اخبار و ... . جدا از کنکور همیشه همین بوده.
۵۰۴ و کتابای پارسه رو خوندم تا حدی. خوب بود. در کل قسمت اول حرفم مهمتر بود و اینکه واسه تفریح خونده شه بهتره یعنی واسه من که اینجوری بهتر بود. اگه بخوام پیشنهاد کنم، کتاب barron's 1100 words خونده بشه خیلی خوبه. چون فک کنم خارج از این تو کنکور سوال لغت نیاد.
بنظرم اینکه موقع خوندن سعی بشه که یجوری کلمات به هم مرتبط شن بهتره. مثلا وقتی به کلمه X بر خوردیم، ببینیم مترادفا و متضاداش چی هستن. چه کلمه هایی بهش مربوطن یا کنار هم بکار میرن، مترادف و متضاد اونا چیه و اونا با چه کلماتی ارتباط دارن و ... هرچی بیشتر این تور گسترش پیدا کنه بهتره. واسه من به این صورت بود.
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۶ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ب.ظ)r-many نوشته شده توسط: سلام دوستان
من موندم کدومو اولویت بیشتری بدم. علوم یا هوش؟ اصن کجا میشه قبول شد؟ اگه کسی اطلاعاتی داره یا خودش خونده ممنون میشم راهنماییم کنه
با رتبه علوم کامپیوترتون احتمال قبولی شبانه تهران رو هم حتی دارید(هرچند کمه). امیرکبیر و بهشتی هم علوم حتما قبول میشید.
ولی با رتبه هوشتون تهران جای درست و حسابی نمیتونین برین آنچنان
موفق باشید
بنظر شما با فرض امکان قبولی در علوم شهید بهشتی و هوش صنعتی اصفهان، کدوم انتخاب بهتره اگه قصد ادامه تحصیل باشه؟ من هوشو بیشتر دوس دارم ولی بعضا میگن تهران با شهرستان قابل مقایسه نیست.