(۲۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ق.ظ)zahra13.66 نوشته شده توسط: سلام دوستان...
من در رابطه با شبکه مطالعه زیاد داشتم و با تئوری ان اشنا هستم...
در مورد ای پی انواع شبکه ها از لحاظ وسعت جغرافیایی... تجهیزات سخت افزاری ... و..... میدونم.... از دستورات cmdهم بلدم البته نه همه ولی بلدم و همین طور خیلی کم از دستورات روتر...
میخوام طوری بلد بشم که در شرکت ها بتونم در قسمت شبکه کار کنم....
این دو تا لینکی که گذاشتم رو ببینید و راهنمایی کنید در کدوم یک از دوره ها شرکت کنم..
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و اینکه دوستان کلاسهای جهاد دانشگاهی برم یا مجتمع فنی.. البته برای زنجان
سلام ببین در مورد شبکه تا الان هر چی می دونی خوبه ولی همه ی اطلاعاتی که داری رو بزار کنار و باید یه مسیر جدید رو شروع کنی !
اون اطلاعات دانشگاه که بلدی خوبه ولی اونا به درد نمی خوره !
اگه تو زنجان می خوای کلاس بری حتما مجتمع فنی برو چون اون شعبه مجتمع فنی تو شمال غرب کشور خوبه ! جهاد دانشگاهی رو نمی دونم ولی فکر نمی کنم چیز خاصی بهت یاد بده .
تو شرکت ها که بخوای استخدام بشی هم باید از زیرساخت سردربیاری و هم کارهای سرویس کاری که می تونه یکیش دوره ماکروسافت باشه ..
پس برای استخدام شدن تو شرکت ها صرف نظر از اینکه چه مدرک دانشگاهی داری و تو کدوم دانشگاه درس خوندی باید سه تا دوره زیر رو بگذرونی و بلد باشی
microsoft >>>> mcse
mikrotik <<<< mtcna
cisco <<<<< ccna