حکایت من حکایت کسی هست که لالایی بلده ولی خودش خوابش نمیبره !!
مطمئن نیستم نتیجه ی خوبی بیارم ... باید منتظر نتایج موند ...
اما خوب تو این تاپیک از نظرات سامان و IranianWizard استفاده کردم گفتم بیام منم تجربه های شخصیم از منابع رو بگم.
زبان عمومی: لغات ۵۰۴ و تافل رو خوندم و اصلا راضی نبودم. نزدیکای کنکور کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین دستم رسید.
اگه زودتر رسیده بود قطعا جواب بهتری میگرفتم چون فقط رو لغات کنکورهای ارشد تمرکز کرده و یه جمع بندی خوبه.
زبان تخصصی: چیزی نخوندم و راضیم!! من کلا داشتم واسه آزمون تافل میخوندم بعد دست وپا درآوردم شروع کردم ارشد خوندن!!
مباحثی که تو ریدینگ ارشد مطرح میشه با خوندن سرفصل های تافل پوشش داده میشه.
مجموعه ریاضی: کلا زیاد ریاضی نخونده بودم. فقط میخاستم سفید نذارم.
ریاضی مهندسی: پارسه خوندم راضی نبودم
آمار: پارسه خوب بود
گسسته: نخوندم.
محاسبات: نخوندم.
مشترک:
ساختمان داده: پارسه طورانی،جزوه و وویس ابراهیمی مقدم، پوران!!
اشتباه بزرگ من تو این درس کم تست زدن بود. چون تقریبا همه چی رو خوندم. تو این درس و الگوریتم ضعیف بودم برای همین همش فکر میکردم باید منابع بیشتری رو بخونم. اگه نصف این زمان رو تست زده بودم خیلی بیشتر تاثیر داشت.
جزوه و وویس ابراهیمی مقدم تو فصل مرتبه های زمانی و روابط بازگشتی خیلی خوب بود ولی به بعدش فقط وقت تلف کردن بود.
برای همین رفتم پوران خوندم. ولی هرچی هم منابع مختلف بخونی تا وقت کافی برای حل تست و مثال نذاری هیچ فایده ای نداره.
نظریه: جزوه و وویس کارگهی، پارسه
تمرین هایی که کارگهی آخر هر فصل از لینز میداد رو تا جایی که شد خودم حل کردم و پایه تدریس ایشون هم لینز بود. از جزوه راضی بودم چون مطابق با کتاب مرجع بود. زیاد وقت نشد تست بزنم. برای تست از پارسه استفاده کردم.
منطقی: پوران خوب بود
معماری: نخوندم
سیستم عامل: این مورد خاص قبلا مفصل تو همین تاپیک بحث شد. من که فقط پارسه خونده بودم و راضی نیستم.
تخصصی:
کامپایلر: جزوه و وویس کارگهی. راضی بودم خلاصه و مفید بود. تست هم پوران فردین شاپوری.
برنامه سازی: فقط حوزه های اجرا و کنترل زیربرنامه رو خونده بودم که تست نیومد. از جزوه نوراله و پارسه استفاده کردم.
پایگاه: مدرسان خوب نبود. پارسه خیلی خوب بود.
طراحی الگوریتم: مدرسان، پارسه. هردوتا خوب بودن. و هردوتا رو کامل خوندم. داستانش مثل همون ساختمان بود.
خودم رو درگیر متن درس کرده بودم به جای وقت گذاشتن بیشتر رو حل سوال و تست.
دوتا اشتباه بزرگ انجام دادم:
- ۱ وقتی از برنامه عقب میفتادم مدام میگفتم وقت هست بابا ... میرسم مشکلی نیست!!
- ۲ وقتی به خاطر اشتباه اول دیدم وقت چندانی ندارم به جای سراغ تست زدن رفتن دوباره خودم رو درگیر کتاب های بیشتر کردم. مثلا طراحی الگوریتم رو از مدرسان خونده بودم به جای تست زدن یه بار دیگه پارسه رو خوندم. ساختمان هم همینطور. درسهایی مثل منطقی که یه کتاب بیشتر نداشتم گفتم بذار یه بار دیگه بخونم مطالب بیشتر تو ذهنم بمونه!!! اگه بهم دوباره فرصت میدادن قطعا از فروردین فقط میرفتم سراغ تست زدن. به هیچ وجه سراغ خوندن کتاب نمیرفتم. فقط درحد رفع اشکال تست ها.
امیدوارم مفید بوده باشه.