صرفا از بابت راهنمایی دقیق تر به دوستان، من دانشجوی لیسانس شریف بودم و رتبه ام هم به احتمالا خوب میشه
و رو پوران سرمایه گذاری کردم!
* ساختمان گسسته پوران: خوب و کامل بود ولی یه کم برا ساختمان گسسته زیاد بود حجمش! البته با توجه به اهمیت ساختمان گسسته، ساختمان داده و الگوریتم ارزششو داره.
* مدار منطقی پوران: عالی. حجم کم اما کامل
* معماری پوران: اونم مثل مدارش عالی
* ساختمان داده قدسی: کتاب قدسی فرض رو به بلد بودن میذاره! برای کسی که تو این درس ضعیف بوده توصیه نمی کنم و توی درس نامه هاش مطالبی که به درد کنکور نمی خوره زیاد هست باید حواستون باشه وقتتون تلف نشه موقع خوندنش.
* ۶۰۰ تست قدسی: کتاب خوبی بود منو خیلی کمک کرد کنکور امسالم تستای ساختمان داده و الگوریتمش خیلی شبیه این شده بود. (البته عموما دکتر قدسی طرح میکنن سوالای ارشدو و طبیعیه که سوالای کتابشون به کنکور شبیه باشه ولی امسال دیگه خیلی شبیه بود
).
* الگوریتم پوران: من حس کردم که ۶۰۰ مسئله دکتر قدسی نمونه سوالات سال های قبل کنکور کمه توش و درس نامه الگوریتم هم نیاز داشتم و این کتاب جفتشو پوشش داشت. (منظورم اینکه که همپوشانی قابل توجهی با ساختمان داده داشت درسنامه و تستاش)
* هوش پوران: چندان نپسندیدم! یه جورایی ترجمه ناشیانه ای از RUSSLEئه و به خصوص از فصل ۶ (عامل های منطقی) به بعد گیجتون میکنه و درسو باهاش یاد نمیگیرید. نثر کتاب هم خوب نیست.