(۲۳ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ق.ظ)Sunjustice نوشته شده توسط: (23 دى ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ق.ظ)paieez نوشته شده توسط: راستش منم گرایش هوشم و تا الان اونجور که میخواستم نخوندم و خیلی پشیمونم ولی میخوام بهتر ادامه بدم. نگران نباشید خیلیا از الان شروع میکنن و موفق میشن. شمام سریعتر کتاب تهیه کنید و بخونید.
چه عالی ! خیلی خوبه ! ممنون که بهم امید دادید . به امید خدا با هم دیگه موفق میشیم . فکر کنم از شنبه پیش رو استارت بزنم . و کتاب ها رو مجددا تهیه کنم
(۲۳ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ)melika kd نوشته شده توسط: سلام
منم گرایشم هوشه و دیروز امتحاناتم تمام شدن
منم میخوام روش مز رو پیش بگیرم البته خیلی تنبلی کردم این روش رو از قبل امتحانات میخواستم شروع کنم ولی هی وقفه میخورد ولی فعلا سه کتابو تمام کردم
باید یه کتاب یه کتاب بری جلو خیلی بهتره من یبار امتحانم کردم که دو تا رو با هم ببرم جلو ولی نشد یکی یکی بهتره
بنظرتون الان وقت هست سیستم عامل و معماری رو با ویس و فیلم ببرم جلو ؟؟؟؟؟؟
سلام . به به یکی دیگه از بچه های هوش ! منم دقیقا تازه پنج شنبه امتحاناتم تموم میشه ! پس منم کتاب به کتاب میرم جلو ! فقط امیدوارم مطالب رو فراموش نکنم . ویس چی هستش ؟! (راستی همزمان با خوندن تست هم کار کنیم برای درس مربوطش ؟!)
اگر طیق برنامه بری جلو مطالب یادت نمیره چون چند دور کتابا رو میخونی
همزمان با خوندن تست رو طبق خود برنامه که داخل مرحله اول یمقدار کم و بعد هر مرحله تعدادش بیشتر میشه تست میزنم
ویس هم داخل نت هست بعضی از درس ها رو که بچه ها صدای استاد رو سر کلاس ضبط کردن داخل نت گذاشتن
بعضیا میگن خوبه با اونا پیش بری ولی من که طبق گفته بچه ها احتمالا فقط مبحث هایی که یاد نگرفتم رو از رو اونا گوش میدم