(۱۶ دى ۱۳۹۴ ۰۹:۲۱ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط: فاند گرفتنن واپلای گرفتن چه فرقی دارن باهم دیگه و چجوری باید اینا رو گرفت؟
سلام
واقعیتش اول که اسم تاپیک رو دیدم پیش خودم گفتم عجب هدف عجیب غریبی! یعنی کسی که قصد داره برای دکترا اپلای کنه هم مثل زمان کارشناسی و ارشد دنبال اسم دانشگاس؟ دانشجوی دکترا که باید دنبال فیلد کاری استاد ها باشه نه برند دانشگاه!
بعد که این خط رو خوندم "فاند گرفتنن واپلای گرفتن چه فرقی دارن باهم دیگه و چجوری باید اینا رو گرفت" دیدم یه چند مرحله از فرایند اپلای هم عقب تر هستید. البته جسارت نباشه، بنظرم وقتی دانشجوی ارشد هستید باید واقع بین هم باشید.
مرحله ی ۱: گوگل کنید "فاند گرفتن چیست؟" و یا "فاند گرفتن یعنی چی؟!!!" البته من یه لینک هم براتون میزارم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مرحله ی ۲: گوگل کنید" اپلای کردن یعنی چی؟!!!" البته فکر نمیکنم نتیجه ی خوبی پیدا شه. ولی خب ضرری نداره که.
خب در این مرحله انشالا متوجه میشیم که اپلای و فاند دو مورد غیر قابل قیاس( چون گفتین چه فرقی باهم دارن) ولی در راستای هم دیگر میباشند.
خب مرحله ی ۳: کسی که هدف بزرگی داره، باید بزرگ فکر کنه و بزرگ گام برداره. فکر نمیکنم دانشگاه های تاپ امریکا نیازمند دانشجویی باشند که حتی نمیخواد کمی سرچ کنه در مورد معنای فاند و اپلای. پس در این مرحله قید این تاپیک رو بزنید و ابتدا به فروم اپلای ابرود که اون بالا یکی از دوستان لینکشو گذاشتن برید و ببینید دوستان قبلی با چه رزومه ای و کجا و چطور اپلای کردند، و بعد از اون به سایت دانشگاه های مختلف سر بزنید. بله میدونم سایتاشون یکم پیچیده س و در ابتدا هنگ میکنید، ولی خب به این هم فکر کنید که دانشگاه های تاپ دنیا دنبال آدم های تاپ هم میگردند.
در مورد مشکلاتی که بابت مالک اشتر خواهید داشت، چیزی هست که نمیشه نسخه ی کلی داد، ولی بی مشکل هم نخواهید بود. شما قدم اول رو بردارید، انشالا که نتیجه میگیرید. حالا استفورد نشد MIT ;-)