(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط: (27 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: به نظرم بهتره هر مقاله رو که می خونید خلاصه ای ازش بنویسید. در خلاصه بگید که به نظرتون چه بخش هایی از مقاله می تونه مفید باشه و در چه موضوعاتی درش صحبت شده و کار و ایده جدید مقاله رو مفصل تر بنویسید. این جوری لزومی نداره دائما به همه مقالات مراجعه کنید.
در نوشتن تز برخی از قسمت ها شامل مطالب کلی مرتبط با موضوع تز هست یا همون مقدمات و برخی قسمت ها مروری بر کارهای گذشته هست. ممکنه یه مقاله از نظر هر دو این بخش ها یا یکی از اونها برای کار شما مفید باشه که با خلاصه برداری بعدا" راحت تر می تونید متوجه شید کدوم مقاله رو استفاده کنید.
یه روش دیگه استفاده از برخی از نرم افزارهای مدیریت مقاله هست (فکر کنم mendely این قابلیت رو داشته باشه) که شما می تونید مقالاتتون رو با توجه به موضوعشون دسته بندی کنید یا مثلا براشون تگ بذارید که ارجاع بعدی بهشون برای نوشتن پایان نامه راحتتر و سریعتر باشه.
یه دنیا ممنون بخاطر راهنماییتون
یه مشکل دیگه من اینکه خلاصه هام بیشتر از خودش میشه. روش نرم افزارا هم حتما امتحان می کنم.
مقالاتی را که میدونید مربوط به موضوع پایان نامتون میشه ، دسته بندی کرده و با نرم افزار adobe reader professional نکات مهم را در هر مقاله علامت گذاری کنید و ترجمه ای اگر انجام میدهید، کامنت آن را در همان بخش قرار دهید.
همانطور که خانم "انرژی مثبت" گفتند، نرم افزار mendely هم خیلی خوبه. من برای دسته بندی مقالات و مرجع زدن در پایان نامه ازش استفاده کردم. این نرم افزار واقعا کار مرجع زدن پایان نامتون را ساده می کنه.
نگران نباشید ، نوشتن پایان نامه اولش سخته ولی کم کم ، دستتون میاد که باید چکار کنید.
موفق باشید