(۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب.ظ)fariba.1 نوشته شده توسط: حالا که بحثش پیش اومد منم در مورد شرکت تو کنکور ارشد سوال برام پیش اومده.
من ترم ۳ کاردانی به کارشناسی هستم. خودش باندازه کافی سخت هست. بعدشم ترم آخره که پروژه هم به واحدها اضافه میشه و سخت میشه.
میخوام بدونم بنظرتون خودمو واسه کنکور ارشد هم میتونم آماده کنم یا اینکه بذارم تموم بشه و سال دیگه شانسمو امتحان کنم؟
سلام
با وجود تمام سختی های هم میتوان موفق شد ..می تونید یه سر به مصاحبه های سال های قبل بزنین...
از دیدگاه کسی که تجربه داره میگم که بخونید در کمترین حالت سود خوندن واسه شما اینه که با دروس و نوع سوالات آشنا میشید و اگه خدایی نکرده قبول نشدین سال دیگه راحتتر و عمیق تر مطالب رو درک میکنید و زودتر از بقیه وارد فاز جمع بندی میشید و همه اینا خوبه مگه نه؟؟
(۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ)سماا نوشته شده توسط: سلام منم این ترم ۲۰ واحد دارم باپروژه تابستون الگوریتم ونظریه رو خوندم ۳ روزه که شروع کردم واسه ارشد بخونم ولی دوستام کاملا بی انگیزم کردن وحس درس خوندن وازم گرفتن خواهشی که دارم اینه که بچه هایی که درحال خوندنن برنامه هاشون و وبزارن تاماانگیزه بگیریم
سلام
در مورد تعداد واحد باید خدمتتون عرض کنم که خیلیا مثل شما بودن و موفق شدن به مصاحبه ها مراجعه کنید...
در مورد انگیزه هم باید بگم که هر چند این افراد دوستاتون هستن ولی بنظرم در کل زندگیتون افرادی که آیه یاس می خونن رو کنار بذارین یا ارتباط تون رو کم کنین ...در کل به کلیه بچه ها توصیه می کنم که زیاد به این و اون نگین دارین کنکور میخونین دردسر زیاد داره...!!!