مثلاً عموماً شما تحصیل کرده دانشگاه های خوب هستین؛ یک سوال پرسیدیم آخرش شد این؟ به شما ربطی نداره هر کاری میخوام بکنم؟! البته قبل اینکه ویرایش کنی دوست عزیز حرفای خوبی زده بودی!
من یک سوال اینجا بین شمایی ک دانشگاه های خوب دولت میخونید یا خوندید پرسیدم که راهگشا باشه و نه چیز دیگری!
:توی سوال من خودش به اندازه کافی قید داره معلوم نیست به کجاش نگاه میکنین! گفتم
" به نظرتون ارزش داره به جای دانشگاه آزاد یک سال وقت گذاشت برای قبولی حداقل یک دانشگاه دولتی متوسط در این رشته؟ "
به طور حداقلی یک دانشگاه دولتی متوسط! بدین معنی که هر دانشگاه دولتی در پیتی رو به آزاد ترجیح نمیدم.
فقط تنها چیزی که باید روشن کنم اینه که بحث سر مقطع کارشناسی هست! چهار سال زحمته! به خصوص که آزاد هم برم میخوام بخونم. از طرفی سواد خوبی هم دارم و به مشامم خوش نمیاد تو یک محیط در پیتی باشم!
بعضی نظرات به درد بخورد بود ممنونم منتظر بقیه نظرات هستم و لطفاً از تکرار بدیهیات پرهیز کنین چون بنده خودم به اندازه کافی تیز بین و هوشیار هستم.
راستش یکمی هم خسته شدم از بعضی حرفای تکراری! یکی دو تا پست که خورد تاپیک گفتم بیام اینارو بگم که قضیه روشن بشه، گفتم بذار بحثشون رو بکنن خودم جمع بندی کنم ولی نشد! ببخشید دلم پره.
لپ کلام اینکه ارزش مدرک رو بچسبین و جواب بدین!و اینکه بنده به تحصیلات اهمیت میدم و ممکنه دکترا هم بگیرم پس ازونایی که میخوان برن مدرک و کار .... نیستم درچند ممکنه کار هم کنم و مهارتش رو هم دارم اما قرار نیست مانع تحصیلم بشه.
اون دوستمون اول اومده بود گفت خود شما که گله میکنید خودتون حاضر نیستین واسه ارشد برید آزاد بخونین که خیلی خوشم اومد خوب بود
.
با این تفاسیر به طور کلی اگر یک دانشگاه آزاد بزرگ مرکز استان که واحد جامع هم هست حداقل به لحاظ مدرکش با یک دانشگاه خوب متوسط دولتی برابری نمیکنه نریم آزاد! و نه حالت دیگری!
نظر خودمو بپرسین بنده خودم به زبون ساده دلم دولتی میخواد! اما نمیخوام خیلی سر خود و بی حساب کتاب عمل کنم.