(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ)saeedeivazi نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط:
(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: دوستان برای من خیلی دعا کنین دارم یه سکته ناقص میزنم استرس خفم کرده رتبه لبه مرز دارم نمیدونم تکلیفم چیه ؟؟وای خدا چی میشد من یه جوری پام به امیر کبیر باز میشد اعتماد ب نفس یه رتبه سه رقمی)) من میترسم برامممم شدید دعا کنین من همه کتابا بام رو بین دوستام تقسیم کردم و گفتم من ارشد قبول میشم حالا با چه روی کتا بام رو پس بگیرم خدا نیار اون روز رو خدا جون خودت هوام رو داشته باش تو میتونی وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مردم از استرسسسسسس
اگه اینقدر انرژی مثبت دارید که کتاب هاتونم پخش کردین پس ایمان داشته باشید که قبولید ان شا الله بهترین نتیجه رو میگیرید مطمعن باشید
شما که رتبه تون ۱۱۲ س. نگران چی هستید؟! بدترین حالت الگوریتم تهران روزانه قبولید. پارسال با اون وضعیت افتضاح همپوشانی ۱۰۳و۱۰۹و۱۳۰و۱۴۵ روزانه الگوریتم تهران قبول شدن.
ترتیب انتخاب رشته تون رو میشه بگید؟
آخه من اصلا الگوریتم دوست ندارم بار ریاضیاتش خیلی بالاست دانشکده هم که علوم پایه است به نظرم
انتخاب رشتم:
شریف - تهران - امیرکبیر -بهشتی - تربیت مدرس-علم و صنعت -شریف تخصص الگوریتم-شبانه تهران - شبانه امیر کبیر- پذیرش با عنوان شبکه تربیت مدرس- پذیرش با عنوان فناوری تربیت مدرس - الگوریتم تهران روز - الگوریتم تهران شب - بین الملل امام خمینی - ....
(۰۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: من واقعا لب مرزی ترین پارسال ۱۰۵ آخرین نفر علم و صنعت بوده امسال با در نظر گرفتن شبکه و فناوری تربیت مدرس ۷ تا ظریفت ها افزایش داشته که دقیقا میشه ۱۱۲ که رتبه اینجانب هست :|
سلام دوست عزیز
پارسال آخرین رتبه ی علمو صنعت ۱۰۸ بوده...
اااا چقدر خوب به من گفتن ۱۰۵ پس خدا رو شکر چند نفر اومدم جلو ممنونم
بابا امیدوار باشی پارسال کلا یه فاجعه ای بود بی سابقه... امسال همپوشانی از پارسال بیشتره گرچه قده سالهای ۹۲ اینا نیست... قبولید ایشالا نگران نباشید
مرسی ممنون
شمام هر چی دوست دارید قبول شید