۰
subtitle
ارسال: #۱

بیوانفورماتیک مقدماتی
سلام دوستان.
میخواستم بدونم کسی یه جزوه ی مقدماتی در مورد بیو انفورماتیک داره در اختیار ما قرار بده؟ منظورم بیشتر سر بحث های بیولوژی اون میباشد.
میخواستم بدونم کسی یه جزوه ی مقدماتی در مورد بیو انفورماتیک داره در اختیار ما قرار بده؟ منظورم بیشتر سر بحث های بیولوژی اون میباشد.
۰
ارسال: #۲

RE: بیوانفورماتیک مقدماتی
سلام
من با آقای دکتر علی کرمی روی لینکدین دوستم به نظر خیلی روشنفکر هستند
میخواین از ایشون بپرسم؟ البته اگر فرصت جواب دادن داشته باشند خودتونم اگر روی لینکدین عضو هستید می تونید براشون پیام بذارید
من با آقای دکتر علی کرمی روی لینکدین دوستم به نظر خیلی روشنفکر هستند
میخواین از ایشون بپرسم؟ البته اگر فرصت جواب دادن داشته باشند خودتونم اگر روی لینکدین عضو هستید می تونید براشون پیام بذارید
ارسال: #۳

۰
ارسال: #۴

جواب استاد
کتاب های بسیاری هست هم به فارسی هم به انگلیسی در اینترنت بزنید می بینید
من براتون جستجو کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لطفا اگر بهتر از اینا پیدا کردید من رو هم در جریان بذارید به این حوزه علاقمندم ولی نمی دونم از کجا باید شروع کرد
کتاب های بسیاری هست هم به فارسی هم به انگلیسی در اینترنت بزنید می بینید
من براتون جستجو کردم
لطفا اگر بهتر از اینا پیدا کردید من رو هم در جریان بذارید به این حوزه علاقمندم ولی نمی دونم از کجا باید شروع کرد
۰
ارسال: #۵

بیوانفورماتیک مقدماتی
یه سری سه قسمتی توی coursera هست. مباحث زیستیش بستگی به این داره بخواین چه کار کنین.در ژنومیک، پیش بینی ساختاری و .. متفاوته
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close