(۱۵ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۰ ب.ظ)presidenthamid نوشته شده توسط: سلام دوستان
من یه مانشتی قدیمی بودم. نمی دونم از بچه های دو سال پیش کیا الان هستن کیا نیستن. هدف از ایجاد این بخش اونه که راجع به جلسات دفاع سوال و تجربیات امون رو به اشتراک بذاریم.
ببینید من خودم منتظر اعلام تاریخ دفاع ام هستم. موضوع پایان نامه: پیش بینی رویگردانی بیماران مبتلا به اعتیاد از فرآیند درمان. استاد راهنما: دکتر محمد صنیعی آباده...
نمی دونم سر جلسه ی دفاع چی می پرسن.؟
کسی تجربه خضور داشتن در جلسه دفاع رو داره؟ میاد بگه کدوم دانشگاه؟ کدوم استاد و معمولا سوالات در چه زمینه ای بوده؟
اینطوری همه آماده تر می تونیم بریم سر جلسه دفاع.
منتظرتون هستم...
سلام.
من در مجموع تا حالا سر دفاع ۶ نفر حاضر بودم. دانشگاه اصفهان، علوم پزشکی اصفهان، تبریز و تهران.
حالا ولی بیشتر بر اساس ۲ تا دفاع آخری که هر دو مربوط به آزمایشگاه «سیستمهای هوشمند اطلاعات» دانشگاه تهران بودند، صحبت میکنم.
اول که شدیدا روی نگارش و ترجمه گیر میدن. مثلا اینکه اصطلاحاتی که ترمهی رایجی در فارسی دارن رو اگر از خودتون ترجمه کنین، گیر میدن. اگر نگارشتون خوب نباشه(حتی جزئیات علائم نگارشی) گیر میدن بهتون.
به غیر از این ایرادات نگارشی، سوال میپرسن در مورد دلایل انتخاب روشها. اینکه چرا برای فلان کار از فلان روش استفاده کردی و از روشهای دیگه استفاده نکردی. یا اینکه مثلا دلیلت برای اینکه کارت خوب بوده یا روشی که انتخاب کردی خوب بوده چیه؟
جایی اگر گنگ و مبهم باشه ازتون میخوان که به طور کامل و واضح و با دلیل و مدرک(عدد و رقم!) توضیح بدید.
دیگه همینا...
اول شما یه دور توضیح میدید در حد ۳۵ دیقه.(شاید زمانش متغیر باشه تو دانشگاههای دیگه) بعد داور خارجی سوالاتش رو میپرسه. بعد نوبت به داور داخلی میرسه. بعد هم استاد راهنما اگر صحبتی داشته باشه می گه. بعد از جمعیت حاضر میپرسن سوالی دارین یا نه؟ بعد هم همه رو بیرون میکنن و خودشون در مورد نمرهی طرف تصمیمگیری میکنن و میان بیرون اطلاع میدن نمره رو.
میشه در مورد تزتون کمی توضیح بدید؟ مربوط به چه فیلدی هست؟ دقیقا چی رو پیشبینی میکنید و با چه متغیرهایی؟