سال ۸۸ که من کنکور دادم، با بیست هزار فقط غیر انتفاعی و پیام نور قبول میشدن!
چقدر وضعیت بهتر شده
اگه نظر منو بخواید، من میگم دولتی شهرستان بهتر از آزاده...منم یه روزی سر همین دوراهی بودم و همه بهم پیشنهاد کردن که آزاد برم. . . و رفتـــم . . . درسته که تو واحدی که درس خوندم، از خیلی جهات برتر از اون دانشگاه های دولتی و نیمه دولتی که قبول میشدم، بود، ولی خب چندتا مشکل بزرگ وجود داره، اونم اینکه:
+سهمیه رتبه اولی شامل بچه های آزاد نمیشه!
+واسه پذیرش بدون آزمون، وقتی واسه مصاحبه میری، همین که میشنون آزاد درس خوندی دیگه جوابتو نمیدن! هر چند که از نظر سطح علمی با بچه های دیگه فرق نداشته باشی!
+تو دانشگاه آزاد، هم باید پول خرج کنی، هم اینکه اساتید یه جورایی خوششون میاد دانشجو رو اذیت کنند! اینکه میگن بچه های آزاد خیلی راحت درسارو با چند تا جزوه پاس میکنن و نمره میگیرن، حداقل تو واحد ما دیده نمیشد! ما واسه خیلی از درسا مجبور بودیم کتب مرجع رو بخونیم! آخرش هم هر کسی میرسید میگفت مگه تو آزاد چی بهتون یاد دادن؟!
+در دانشگاه آزاد زمینه پژوهش زیاد فراهم نیست! البته تو رشته کامپیوتر و آی تی، بودن بچه هایی که گروه های رباتیک تشکیل میدادن و کارایی میکردن. . .ولی خب اساتید زیاد متمایل به همکاری نیستن! دانشگاه هم بودجه ی زیادی به این امر اختصاص نمیده!
++ولی خب بازم دانشگاه های مختلف متفاوته...اگرم میخواین برین آزاد، جایی برین که تو اون رشته، وضعیت مناسبی داشته باشه...
+++یه نکته خیلی مهم: اگر قراره برین آزاد، حتما قبلش بشینید با خودتون فکر کنید که آیا ارزش داره چهار سال وقت بذارم و این همه هزینه کنم؟! آیا بعد از چهار سال به اون چیزی که میخوام میرسم؟! وضعیت کار و ادامه تحصیل من بعد از چهار سال چطوریه؟!