(۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)Fatima1372 نوشته شده توسط: سلام
تبریک میگم.
یعنی شما اصلا کتاب ارشد نخوندید؟!
فقط جزوه و ویس؟!
مگه میشه آخه؟!
سلام
ممنون
یادمه سال اولی که میخواستم کنکور بدم یکی از دوستام ویس دکتر اجلالی رو بهم داد و گفت خیلی خوبه. ولی من همینطور توی کامپیوتر ریختم و سراغش نرفتم.
منطقی رو از روی کتاب مانو خوندم و تستهای کتاب راهیان ارشد رو زدم.منطقی رو خوب یاد گرفتم و سال اول که کنکور دادم تستای منطقی رو کامل زدم.
برای بقیه درسها هم همینطور پیش رفتم و با کتابای مرجع و کتابای تست برای کنکور آماده شدم.اهل خلاصه برداری نبودم و درنتیجه چون دوره کردن کتابا سخته، تقریبا همه ی مطالب یادم رفت و رتبمم شد ۸۰۰/
سال بعد که میخواستم برا ارشد بخونم وقتی رفتم سراغ کتابای منطقی دیدم حالم ازشون بهم میخوره.یاد ویسایی که دوستم بهم داد افتادم و شروع کردم به گوش دادن اونها. جلسه ی اول دکتر اجلالی گفتن که جزوه ی من به همراه تستای کنکورهای سالهای پیش کافیه. اولش منم فکر کردم مگه میشه؟؟ خیلی کمه. ولی وقتی بیشتر گوش کردم دیدم چقدر خوب درس میدن و با اینکه من سال قبل منطقی رو خوب یاد گرفته بودم با گوش دادن به ویس دکتر اجلالی خیلی از مطالبی که فکر میکردم بلدم ، عمیقا فهمیدم.اینطور شد که رفتم دنبال ویسها ...
خوبیه این ویسها اینه که اولا اساتید خوبی درس میدن و مطمئنا مطالب رو میفهمید
دوما برای درسی مثل سیستم عامل ۳ تا کتاب مرجع هست و تعداد زیادی کتاب تست، ولی اساتید همه ی مطالب مهم این کتابا رو جمع اوری و خلاصه میکنن. پس این ویسها هم خلاصه ترن و هم همه ی مطالب مهم رو دارن. به عبارتی کارو راحت میکنن
در ضمن شاید بگین من سال دومم بوده و قبلا درسارو خوندم برا همین ویسا برام کافی بوده. ولی بوده درسی که من کلا نخوندم چه برای کنکور و چه برای دانشگاه، یعنی با ۱۰ پاسش کرده م . ولی فقط با گوش کردن به ویس تقریبا نصف سوالاشو زدم.
به هر حال من بعد کنکور به حرف دکتر اجلالی رسیدم جزوه ی اساتید و تستای سالهای پیش کافیه(البته به شرطی که مطالبو کامل بفهمین و تک تک تستای کنکور هم سعی کنید خودتون حل کنید بدون مراجعه به پاسخنامه).من حتی برای سیستم عامل تستم نزدم ولی ۳بار ویس دکتر حقیقت رو گوش دادم.