دروس ترم اول ارشد
کسی می دونه ترم اول ارشد نرم افزار چه درسایی ارائه می شه؟
البته احتمالا در هر دانشگاه فرق داشته باشه به همین خاطر افرادی که می دانند لطفا اسم دانشگاه را قید کنند
(۱۲ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: ولی به ما گفتن ۲۱ واحده !!! و کلا ۲۸ واحد داریم و سمینار ۱ واحدی شده
من از بچه های بهشتی هم شنیدم که کلا ۲۷ واحد دارن !!
(۲۵ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ)aminian نوشته شده توسط: من این درسا رو گرفتم
مهندسی نرم افزار پیشرفته ۳واحد
ریاضیات پیشرفته در کامپیوتر ۳واحد
پایگاه داده پیشرفته ۳واحد
و درس روش تحقیق به عنوان جبرانی ۲ واحد
(۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ)bahareh نوشته شده توسط: بهتره درسهایی را بردارید که به گرایشتون مربوط باشه و در پایان نامه کمکتون کنه
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ب.ظ)p_plusplus نوشته شده توسط: با سلام. من ترم اول نرم افزار هستم.
توی دانشگاه ما این ترم واحدهای سیستم عامل پیشرفته، مهندسی نرم افزار پیشرفته، پردازش تصاویر دیجیتال و ریاضی مهندسی پیشرفته ارائه شده که من باید ۲ تا از این واحدها رو انتخاب کنم.
به دلایل و مشکلات شخصی، این ترم باید سبکترین و راحت ترین واحدها رو بردارم.
چون هیچ شناختی از واحدها ندارم و به مدیر گروهمونم دسترسی ندارم و مهلت حذف و اضافه داره تموم میشه، خواهش می کنم منو راهنمایی کنین کدوم یک از این واحدها رو بردارم که راحت تر بتونم نمره بگیرم و زیاد دردسر نداشته باشم.....
پیشاپیش ممنون.
(۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ)arsal888 نوشته شده توسط: سلام . برای من درس هاییکم درساتون متنوع تر باشن بهتر نیست؟ رشتتون الگوریتم هست یا نرم؟ اگه الگوریتم هست که هیچی ولی اگه نرم می خونید فکر کنم بهتر باشه درسای دیگه ای هم بردارین. در کنار اینا به نظر من سمینار یه فشار مضاعفه که با این سه تا درس الگوریتمی سخت میشه.
۱- الگوریتم موازی
۲- الگوریتم های پیشرفته
۳-الگوریتم های هندسه محاسباتی
۴-سمینار
رو برای ترم اول آزاد قزوین دادند. اینکه همه درس ها تو یه روزه برا من خیلی خوبه اما از نوع درس ها مخصوصا الگوریتم های پیشرفته و هندسه محاسباتی سر در نمی ارم . لطفا کمک کنید . برم تو فاز عوض کر دن درسا تا دیر نشده ؟
(۱۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ)negarande نوشته شده توسط: یه سوال دیگه هم دارم. من تهران جنوب میخونم. خواستم ببینم میدونید چند واحدم چطور باید برداشته شه؟؟
۴ درس از دروس اصلی
۲ درس از دروس تحصصی
+۲ درس اختیاری که از هر کدومشون که بخوام میشه انتخاب کرد؟؟؟؟
+سمینار و پروژه
آیا این چیزی که شنیدم درسته؟؟؟؟؟
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ)maryam.sh نوشته شده توسط: سیستم توزیع شده پیش نیاز داره؟؟
من ترم اولم ،میتونم بگیرمش؟؟
لطفا راهنماییم کنید، امروز روزه آخر حذف و اضافه هست.
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ب.ظ)maryam.sh نوشته شده توسط: اسم درس سیتم توزیع شده است
تو چک لیست ننوشته پیش نیاز داره!!!!!!!!
مطمئنین که سیستم عامل پیشرفته پیش نیازش میشه؟؟؟؟!!!
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط: ا این درس هندسه کاربردی داره؟اگه دوستان میدونن ممنون میشم راهنمائی کنن.