(۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: از آقای kingmax و balghoor خواهش میکنم دوباره تاپیک رو برای اعتراض دست بگیرند
با تشکر
با سلام
خیلی ممنون از ۶۶۶ عزیز!
امروز شنیدم کنکور افتاده اردیبهشت ماه
من راستش تو ماه رمضون تصمیم گرفتم امسال نخونم چون فرصت کم هست و دانشگاه هم دارم! میخواستم برای سال بعد شرکت کنم.
اما وقتی شنیدم کنکور افتاد اردیبهشت ؛ یه خورده نظرم عوض شد.....
ولی باز ۲ دل هستم!
در مورد اعتراض حضوری هم بگم جناب کینگ مکس تهران نیستند و سریه قبل شاید ۴-۵ نفر بیشتر نبودیم.
با زحمت هایی هم که کینگ مکس کشید تونستیم ۵ نفر بشیم.
یکی از دوستان هم نوشته بود که یه خانم جوون تو وزارت خونه گذاشتن و گفتن تا آخر مرداد معلوم میشه! اینو هم به ما پشت تلفن اعلام کردن! نظر منم اینه که اگر موافق باشید تا اول شهریور صبر کنیم....
منتها نه مثل سری قبل.....
که یه سری اکانت جدید درست فردای اولتیماتوم بیان بگن چی شد چی شد؟!!! کاش به ما هم میگفتین که میومدیم!!!
اگر میتونید نفر جمع کنید تو پیام خصوصی به من و کینگ مکس اعلام کنید..مثل شرایط قبل..
اگر نمیتونید که مجبوریم با همون ۵ نفر بریم...
یا علی
آقا عجب پاسخوگیان با شخصیتی دارن این وزارت علومیا!!!
۸۲۲۳۳۹۷۵
این بنده خدا خانم محترمی که زحمت کشیدن و نشستن پشت تلفون که جواب ما رو بدن و یه نیمچه حقوقی دریافت کنند
عرض کردند که صد در صد شبکه و امنیت زیر مجموعه ی کامپیوتر شده و پیک سنجش باید رسما اعلام کنه که احتمالا هفته ی آینده این کارو میکنه!!
منم بهشون گفتم ب نظرتون مثل پارسال اغتشاش کنیم جواب میده؟؟!! گفت نه متاسفانه!!! من که قانع شدم