سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
من نمیفهمم غیر از ۲ نفر از دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردند و میدونم که تهران نیستن وگرنه صد در صد پشت ما رو خالی نمیکردن!؛
چرا از این ۲۴ یا ۲۵ نفری که تو نظر سنجی شرکت کردن ؛ فقط ۴ نفر باید باشیم برا اعتراض حضوری؟!!
آقا من معذرت میخوام که اینجوری حرف میزنم ولی آخه دبستانی نیستیم که کسی نخواد رو حرفمون حساب باز کنه!!
هم من و هم شماها شنیدین که پارسال مانشتی ها یکی از تاثیر گذارترین افراد تو تغییر رشته ی امنیت و شبکه بودن!
بعد حالا امسال فقط ۴ نفر باید باشیم که بریم اعتراض؟!!!!
یا مانشت این پتانسیل رو برای اعتراض حضوری نداره و دوستان پارسال خیلی خودشون رو گنده کردن!
یا تهران دانشجوی ارشد بیش تر از ۴ نفر نداره!!!!!
یا اینکه ما بلد نبودیم چجوری تبلیغ کنیم برای اعتراض!!! ( که این درصدش خیلی کمه!
/ بخدا یک ماه کمتر یا بیشتر داریم مینویسیم تو این انجمن )
-----------------------------
بخاطر همین بی مسیولیتیه یک عده از دوستان بنده قرار امروز ( شنبه ) رو کنسل کردم!
چون من و ۳ نفر دیگه بریم دقیقا بگیم چی؟!! بهمون نمیخندن به نظرتون؟!!! ۱۹ تا کد ملی جمع شده ! ۴ نفر حضوری!!!!
بگیم این کد ملی ها و اسامی رو جعل کردیم؟!!!
---------------------------------------
راستش صادقانه بگم! شاید خیلی ها ارشد امسال براشون مهم نیست و یا خیلی ها هم براشون اهمیت نداره که زیر شاخه ی آی تی میخوان باشن یا کامپیوتر! چون در هر دو حالت رتبه میارن!!!!!!
-----------
شایدم یه عده بخاطر ماه رمضون حال نداشته بیان!!!!
به خاطر همین ما قرار شنبه رو کنسل کردیم ُ گفتیم تا هفته ی بعد از ماه رمضون صبر کنیم. اگر به تعداد دوستان اضافه شد و تو پیام خصوصی به من یا کینگ مکس شماره تلفن دادن ( شماره تلفن یعنی صد در صد میام!) که چه عالی ما هم استقبال میکنیم.
والا با همین ۴ نفر میریم و دیگه هرچه بادا باد........
--------------------
در آخر هم از دوستان عزیزی که لطف کردند و شماره تماس دادن و امروز خجالت زدشون شدیم از صمیم قلب عذر خواهی میکنم.
یا علی
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: .....
اینطوری که دوستان گفتند فقط دو نفر می تونند وارد وزارت شن...پس بقیه امضا هم کنند کافیه... ولی خب هر چی تعداد بیشترم باشه، بهتره: (
سلام بانو.
ما باید حداقل ۱۰ نفر بشیم. و الا راه به جایی نمیبریم.
تعداد زیاد جنبه ی روانی داره تو این موضوع
(۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ)armin.sheikh نوشته شده توسط: بچه ها امضای من به دستتون رسید دیگه؟ من شنبه رو مرخصی گرفتم آخه دیدم گفتید فقط دو نفر گفتم شاید من جز اون دو نفر نیستم.. در هر صورت من میام
آرمین یک دنیا ازت ممنون.
ببخشید که امروز کنسل شد جناب!
اگر میتونی از هم دانشگاهیات کسی رو بیاری برا اعتراض حتما بهمون خبر بده.....
تا بعد ماه رمضون صبر میکنیم.بعدش صد در صد میریم ایشالا