(۲۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: ۱- سوالات خیلی سخته؟
۲- باید به سوالات سیاسی جواب داد یا بگیم درگیر سوالات سیاسی نیستیم؟
۳- باید مدارک هم ببریم یا از قبل تو سایت دانشگاهش فرم پر کنیم؟
۴- من با شرط معدلم میخوام برم امروز بهم پیام دادن. چیزی از مدارک نگفتن ؟
کسی در جریانه؟
۵- رشته قبولی منو نگفتن. تو سایتش هست؟
۶- بر اساس حروف الفبا هست؟
عصر تا چه ساعتی هستن؟ من می خوام از شهرستان برم..
۱- سوالات همینان که توی همین فروم میتونید پیدا کنید و توی همین تاپیک هم خوندید. اینکه سخته یا آسون بستگی به اطلاعات خودتون داره که چقدر احکام و مسائل اعتقادی و سیاسی رو میدونید. البته همچینم اطلاعات جزءی نمیخوان. یه سری مسائله که انتظار میره یه مسلمون بدونه
۲- یکی از دوستام که سال گذشته شبانه مالک رو آورده بود میگفت من هر چی سیاسی ازم پرسیدن گفتم نمیدونم و رد کردم ولی من خودم تا جایی که میدونستم جواب دادم که نمیدونم درست بود کارم یا نه
۳- الان رو نمیدونم سنجش اصلاحیه ای زده یا نه ولی اگه اطلاعیه رو تغییر نداده باشن و برنامه عوض نشده باشه هیچ کاری توی نه سایت سنجش و نه سایت خود دانشگاه انجام ندادم مگر همون مطالعه اطلاعیه ها. مدارک رو با خودتون ببرید
۴- مدارک که توی اطلاعیه سایت سنجش گفته شده ->>
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۵- توی سایت سنجش که شما وضعیت پذیرفته شدنتون رو دیدید کد رشته ای رو که براش به مصاحبه دعوت شدید رو زدن و همین طور نامشو. یادتون باشه کد رشته رو حفظ باشید یا یادداشت کنید داشته باشیدش که برای تکمیل فرمی که توی خود دانشگاه میدن بهتون لازمش دارید ->>
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۶- حروف الفبا زیاد براشون مهم نیست انگار. فقط یکم همچین الکی میگن لطفا منتظر باشید تا بپرسیم. البته الان دیگه فکر میکنم حجم کثیری از مراجعه کنندگان برای مصاحبه کم شده باشه و نیازی به این قرطی بازیا نباشه و بدون در نظر گرفتن حروف الفبا باشه