(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ)phontom نوشته شده توسط: سلام آقای تیموریان مصاحبه تون(یا بقول خدتون زندگی نامه 
) خوندم خیلی لذت بردم هم بخاطر بی ریا بودنتون و هم بخاطر تلاش هاتون.
متاسفانه من با همین مشکل مواجه شدم از طرفی علاقه زیادی به ادامه تحصیل دارم و از طرفی مسئولیت زیادی هم نسبت به خانواده دارم و تصمیم گیری خیلی برامم مشکله.
من اردیبهشت شروع به خوندن کردم اما .الان تقریبا منصرف شدم
به هر حال امیدوارم همیشه موفق باشین 
سلام دوست عزیز
من نوشتم تا دوستان دیگه هم امیدوار بشن و تلاش کنن
نمیدونم چرا منصرف شدین ولی اگه واقعا به درس علاقه دارین شاید ارزششو داشته باشه یه مدت سختی بیشتری رو تحمل کنید
شروع هر کاری سخته و احتمالا همین سختی شروعش باعث شده که دلسرد شین
میفهمم که الان هزار و یک فکر ناامید کننده میاد سراغتون ولی سعی کنید به چیزای قشنگ فکر کنین
اگه قراره پول در بیارین میتونین کار سبکتری رو انتخاب کنین
نمیدونم این قصه هم محله ای ما به دردت میخوره یا نه
یه بنده خدایی بود که باباش گچ کار بود و وضع مالی خوبی نداشتن، چند سال پیش از محله ما رفتن ،چند وقت پیش از یه نفر حال و احوالشو شنیدم
کارشناسیشو جای خوبی نخونده بود ولی یه دفعه اراده کرده بود و ارشدش علم و صنعت قبول شده بود و یه رزومه خوب برا خودش درست کرده بود. گفت الان آمریکا دانشجو دکتراست و داره تو یه بخشی از ناسا کار میکنه، میگفت چند وقت پیش مامانشو چند ماه برده آمریکا و با هم رفتن دوچرخه سواری

دوچرخه سواریشو شوخی کردم

من نمیدونم مشکلات شما چقدره، ولی مشکلات این دوستمون خیلی خیلی زیاد بود. اونم میتونست اسیر مشکلات بشه و مثل باباش گچ کار بشه
گچ کاری شغل بدی نیست ولی وفتی بقیه گچ کارو آدم حساب نمیکنن و حقشو میخورن، اون موقع است که بده
اگه میبینی واقعا راه داره تلاشتو بکن، حداقلش اینه که بعدا خودتو سرزنش نمیکنی که چرا تلاش نکردم