(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ)mehrdadsecret2 نوشته شده توسط: در مورد سوال مربوط به TSO به نظرم یکی از گزینه ها نوشته بود هر دو r-in-transit و w-in transit میتونند در آن واحد ۱ باشند که گزینه غلط بود چون در این صورت پی در پی پذیری نقض میشد. (اگر منظورتون همون سوال باشه چون خاطرم نیست)
سوال مربوط به اجرایی که T2 abort میشد همانطور که گفتید سوال قشنگی بود ولی فکر کنم من ۲pl رو زدم استدلال شما برای ۲pl نبودن چیه؟ من اینطور فکر کردم که بعد از abort قفل هاشو باز میکنه و تراکنش بعدی قفل رو میگرفت و ادامه کار میداد. و نوسط sgt هیچ گراف بدون دوری نمیتونه ایجاد بشه و در صورت دریافت عمل مربوط قبل ایجاد دور abort میشه ( به نظر من اجرا پی در پی پذیر بود )
تا اونجا که یادم هست در مورد TSO نوشته بود هر دو r-in-transit و w-in transit نمی تونند در آن واحد ۱ باشند که درست بود ولی اگه می توانند بوده حق باشماست قطعا این گزینه غلطه.
در مورد ۲PL نبودن اون سوال، تا اونجایی که یادم هست برخورد در همون ابتدا بود یعنی
w1(x) w2(x) .... a2...r1(y)c1
یعنی قبل از اینکه به ابورت برسه مشکل هست و این اجرا نمیتونه با ۲pl انجام بشه چون هنوز T1 قفلش رو آزاد نکرده که T2 بگیره.
در مورد طراحی الگوریتم:
کد هافمن رو من ۱۱۱۰ زدم.
کوله پشتی رو هم ۱۱۵ زدم.