سلام دوست عزیز
چون داده کاوی واقعا یک فیلد تحقیقاتی گسترده هست باید ببینی به کدوم زیرشاخه اون علاقه داری و میخوای تو اون قسمتش فعالیت کنی و کار ریسرچ انجام بدی. من خودم در زمینه پزشکی دارم کار می کنم و روی بیماران ناباروری و ارائه مدل پیش بینی برای درمان ناباروری فعالیت می کنم و خواهم کرد (به زمینه پزشکی علاقه زیادی دارم و می خوام وارد حوزه ی دیگه ای مثل درمان سرطان و پیش بینی روش های درمانی سرطان شم ).
همونجور که دوستان گفتند کار رو با مطالعه یک کتاب رفرنس و معتبر شروع کن ، بعدش میتونی با نرم افزارهایی که در این حوزه استفاده میشه مثل IBM SPSS Modeler , WEKA , Clementine , Rapidminer کار کنی ، البته میتونی سراغ زبان R هم بری که برای کارهای داده کاوی استفاده میشه و کتاب های خوبی در اینترنت برای دانلود هست در مورد زبان R و کاربرد آن برای داده کاوی (حتی در زبان R ، میتونی از package ای به اسم rattle استفاده کنی یک محیط گرافیکی خوب در اختیارت قرار میده برای explore , classify و clustering ) خلا صه این که حوزه بسیار بسیار گسترده و جذابیه (حداقل برای من که جذابه)
اگه تمایل داری میتونی به کمک زبان python یک سری کار داده کاوی انجام بدی که برای این مورد هم کتاب در اینترنت موجوده و کافیه یک سرچ کوچولو انجام بدی
و در خیلی جاها ، یه جورایی هرجا که Big Data دیدی میتونی با شمشیر data Mining وارد کارزار شی ...
دبیرخانه دائمی کنفرانس داده کاوی ایران رو برانداز کن و ببینش مسلما به دردت میخوره :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گروه داده کاوی دایکه هست که اگه تمایل به کلاس رفتن داری فکر می کنم یک سری دوره های آموزشی نرم افزار های داده کاوی رو برگزار می کنه (البته خودم اصلا شرکت نکردم و کسی از اطرافیان هم شرکت نکرده که بتونم بگم خوبه یا نه) فقط معرفی کردم و تحقیق در ارتباط با مفید بودن یا نبودن با خودت دوست عزیز
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خلاصه کلام یک فیلد تحقیقاتی خوبه و صد البته نیازمند تحقیق و مطالعه زیاد چون خیلی گستردست