(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: (29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: ساکن اصفهانم...برای قبولی دکتری دولتی چی میشه؟ از طریق غیرانتفاعی شدنیه؟ یا معجزه میخواد؟ این برام مهمه..بحث دکترا خوندنش...
نه معجزه نمیخواد،همت بلند میخواد که یه رزومه توپ داشته باشی و یه معدل فوق العاده،خیلی استادا هستن که تا میفهمن یکی غیرانتفاعی یا پیام نور یا کلا دوره غیرروزانه بوده اصلا دیگه نگاهشم نمیکنن اما خوب استادایی هم هستن که واقعا بار علمی طرف رو میبینن.
پیشنهاد من دانشگاه شیخ بهایی هست
دوستان من پارسال واسه مصاحبه ارشد(پذیرش بدون کنکور) رفتم و متوجه شدم که واقعا دانشگاه محل تحصیل براشون مهمه...حتی واسه ارشد! دکتری که جای خود داره... من با وجود اینکه به تمام سوالای درسی و روانشناسیشون جواب دادم ولی تا دیدن علوم تحقیقات درس خوندم گفتن برو به سلامت...حتی نخواستن درباره پروژه پایانیم صحبت کنم...
دو چیز خیلی براشون مهم بود..دانشگاه قبلیت و مقاله و اختراع و پژوهش و ... (واسه دکتری وضعیت سخت تره از اینه)
اگر قراره دانشگاه غیر انتفاعی برین، جایی باشه که زمینه پژوهش فراهم باشه و استاد باسواد واسه راهنماییتون داشته باشه...
البته اینایی که گفتم تجربه شخصیم بود و شاید کسی قبولش نداشته باشه و بگه حرف درستی نیست...