(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق.ظ)sara_hska نوشته شده توسط: سلام من رتبه ١۲۳ امنیت و ١۶۲ تجارت هستم,مى خوام شیراز رو انتخاب کنم ولى بین امنیت دانشگاه شیراز و شبکه دانشگاه صنعتى موندم,سابقه صنعتى بیشتر از امنیت شیرازه ولى از طرفى دانشگاه شیراز معتبر تره,از طرف دیگه صنعتى ارشد و دکترا رو باهم داره ولى دانشگاه شیراز دکترا امنیت روو نداره ,به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟
سلام. من معمولا چیزی نمینویسم چون حال ندارم :دی
ولی خود منم رتبهام یکم از شما بهتر شده، امنیت شیراز رو دقیقا آخرین انتخابم زدم. لیسانس شیراز بودم با اجازتون.
شیراز فقط یه ساله که امنیت دانشجو میگیره و یکی از دوستام امسال اونجا قبول شده داره میخونه ( ترم ۲ ). ازش پرسیدم و دقیقا این رو بهم گفت: «استادای شیراز هیچ ایدهای ندارن دربارهی چیزایی که درس میدن» ! همونطور که خودم میدونستم... شیراز امنیتش خیلی ضعیفه چون هیچ استادی مرتبط با امنیت نداره !!
دیگه از این شفاف تر نمیتونم بگم :دی
یه سوال، پیشبینی شما اینه که با رتبه ۱۱۰ تهران میشه قبول شد ؟
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق.ظ)sara_hska نوشته شده توسط: سلام من رتبه ١۲۳ امنیت و ١۶۲ تجارت هستم,مى خوام شیراز رو انتخاب کنم ولى بین امنیت دانشگاه شیراز و شبکه دانشگاه صنعتى موندم,سابقه صنعتى بیشتر از امنیت شیرازه ولى از طرفى دانشگاه شیراز معتبر تره,از طرف دیگه صنعتى ارشد و دکترا رو باهم داره ولى دانشگاه شیراز دکترا امنیت روو نداره ,به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟
سلام. من معمولا چیزی نمینویسم چون حال ندارم :دی
ولی خود منم رتبهام یکم از شما بهتر شده، امنیت شیراز رو دقیقا آخرین انتخابم زدم. لیسانس شیراز بودم با اجازتون.
شیراز فقط یه ساله که امنیت دانشجو میگیره و یکی از دوستام امسال اونجا قبول شده داره میخونه ( ترم ۲ ). ازش پرسیدم و دقیقا این رو بهم گفت: «استادای شیراز هیچ ایدهای ندارن دارن چی درس میدن» ! همونطور که خودم میدونستم... شیراز امنیتش خیلی ضعیفه چون هیچ استادی مرتبط با امنیت نداره !!
دیگه از این شفاف تر نمیتونم بگم :دی
یه سوال، پیشبینی شما اینه که با رتبه ۱۱۰ تهران میشه قبول شد ؟