امنیت یا شبکه؟ - نسخهی قابل چاپ |
امنیت یا شبکه؟ - sara_hska - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق.ظ
سلام من رتبه ١۲۳ امنیت و ١۶۲ تجارت هستم,مى خوام شیراز رو انتخاب کنم ولى بین امنیت دانشگاه شیراز و شبکه دانشگاه صنعتى موندم,سابقه صنعتى بیشتر از امنیت شیرازه ولى از طرفى دانشگاه شیراز معتبر تره,از طرف دیگه صنعتى ارشد و دکترا رو باهم داره ولى دانشگاه شیراز دکترا امنیت روو نداره ,به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟ |
RE: امنیت یا شبکه؟ - a.salami - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق.ظ)sara_hska نوشته شده توسط: سلام من رتبه ١۲۳ امنیت و ١۶۲ تجارت هستم,مى خوام شیراز رو انتخاب کنم ولى بین امنیت دانشگاه شیراز و شبکه دانشگاه صنعتى موندم,سابقه صنعتى بیشتر از امنیت شیرازه ولى از طرفى دانشگاه شیراز معتبر تره,از طرف دیگه صنعتى ارشد و دکترا رو باهم داره ولى دانشگاه شیراز دکترا امنیت روو نداره ,به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟سلام. من معمولا چیزی نمینویسم چون حال ندارم :دی ولی خود منم رتبهام یکم از شما بهتر شده، امنیت شیراز رو دقیقا آخرین انتخابم زدم. لیسانس شیراز بودم با اجازتون. شیراز فقط یه ساله که امنیت دانشجو میگیره و یکی از دوستام امسال اونجا قبول شده داره میخونه ( ترم ۲ ). ازش پرسیدم و دقیقا این رو بهم گفت: «استادای شیراز هیچ ایدهای ندارن دربارهی چیزایی که درس میدن» ! همونطور که خودم میدونستم... شیراز امنیتش خیلی ضعیفه چون هیچ استادی مرتبط با امنیت نداره !! دیگه از این شفاف تر نمیتونم بگم :دی یه سوال، پیشبینی شما اینه که با رتبه ۱۱۰ تهران میشه قبول شد ؟ (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق.ظ)sara_hska نوشته شده توسط: سلام من رتبه ١۲۳ امنیت و ١۶۲ تجارت هستم,مى خوام شیراز رو انتخاب کنم ولى بین امنیت دانشگاه شیراز و شبکه دانشگاه صنعتى موندم,سابقه صنعتى بیشتر از امنیت شیرازه ولى از طرفى دانشگاه شیراز معتبر تره,از طرف دیگه صنعتى ارشد و دکترا رو باهم داره ولى دانشگاه شیراز دکترا امنیت روو نداره ,به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟سلام. من معمولا چیزی نمینویسم چون حال ندارم :دی ولی خود منم رتبهام یکم از شما بهتر شده، امنیت شیراز رو دقیقا آخرین انتخابم زدم. لیسانس شیراز بودم با اجازتون. شیراز فقط یه ساله که امنیت دانشجو میگیره و یکی از دوستام امسال اونجا قبول شده داره میخونه ( ترم ۲ ). ازش پرسیدم و دقیقا این رو بهم گفت: «استادای شیراز هیچ ایدهای ندارن دارن چی درس میدن» ! همونطور که خودم میدونستم... شیراز امنیتش خیلی ضعیفه چون هیچ استادی مرتبط با امنیت نداره !! دیگه از این شفاف تر نمیتونم بگم :دی یه سوال، پیشبینی شما اینه که با رتبه ۱۱۰ تهران میشه قبول شد ؟ |
RE: امنیت یا شبکه؟ - sara_hska - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ ب.ظ
سلام مرسى از راهنماییت,فکر کنم مالک اشتر و امام حسین بیارین,ولى شبانه رو جاهاى بهتر فکر کنم بیارید |
RE: امنیت یا شبکه؟ - a.salami - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ ب.ظ)sara_hska نوشته شده توسط: سلام مرسى از راهنماییت,فکر کنم مالک اشتر و امام حسین بیارین,ولى شبانه رو جاهاى بهتر فکر کنم بیارید خواهش. سربازی رو به مالک اشتر و امام حسین ترجیح میدم :دی |
امنیت یا شبکه؟ - ahad.j.65 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ب.ظ
امنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییت ! |
امنیت یا شبکه؟ - elenaghasemi - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ
من فکر می کنم امنیت به این دلیل که دانشگاه شیراز هست بهتر باشه، چون دانشگاه شیراز خیلی معتبرتر و بهتر از صنعتی شیراز هست. پارسال هم با رتبه های خیلی بهتری رفته بودن امنیت. حیفه شما با این رتبه شبکه صنعتی رو بزنید. |