۲۶ فروردین ۱۳۹۴, ۰۲:۴۴ ب.ظ
|
|
ادامه تحصیل حین امریه؟!
سلام
من واقعا گیج شدم از یه طرف می گن ادامه ی تحصیل در حین سربازی ممکن نیست از یه طرف هم بعضیا می گن اگه امریه بگیرم می شه ادامه تحصیل هم داد!
بالاخره چه جوریاست؟ من اگه امریه بگیرم و بخوام ارشد هم برم می شه یا نه؟!
|
|
|
|
سپاسگزاری شده توسط: | |
|
۲۶ فروردین ۱۳۹۴, ۰۳:۴۳ ب.ظ
|
|
ادامه تحصیل حین امریه؟!
خیر نمیشه.
امریه هم یه نوع سربازیه و فقط تو یگان نیستی و بجاش در ادارت دولتی و یا نیمه دولتی و ... خدمت میکنی.
پس ادامه تحصیل در حین امریه هم ممکن نیست (در صورت قبولی در دانشگاه در حین ثبت نام ازت کارت پایان خدمت یا معافیت میخوان.از روی تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی و تاریخ قبولی در ارشد تشخیصش راحته که مشمول بودی یا نه).
|
|
|
|
۲۶ فروردین ۱۳۹۴, ۰۴:۱۰ ب.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ ب.ظ، توسط hrh_fourtyseven.)
|
|
RE: ادامه تحصیل حین امریه؟!
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۳ ب.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: خیر نمیشه.
امریه هم یه نوع سربازیه و فقط تو یگان نیستی و بجاش در ادارت دولتی و یا نیمه دولتی و ... خدمت میکنی.
پس ادامه تحصیل در حین امریه هم ممکن نیست (در صورت قبولی در دانشگاه در حین ثبت نام ازت کارت پایان خدمت یا معافیت میخوان.از روی تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی و تاریخ قبولی در ارشد تشخیصش راحته که مشمول بودی یا نه).
کامنت اول
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و جوابشو بخونید!
اینا چی می گن پس؟!!!
|
|
|
|
سپاسگزاری شده توسط: | codin |
|
۲۹ فروردین ۱۳۹۴, ۰۹:۱۲ ق.ظ
|
|
ادامه تحصیل حین امریه؟!
اوون خیلی قدیمیه و حداکثر تا تاریخ ۳۰/۱۱/۹۱ هستش.
این دو بند هم که کامل توضیح داده:
” تحصیل همزمان با خدمت (حتی در صورت تایید دانشگاه) مجاز نبوده و برای اینگونه از دانشجویان معافیت تحصیلی صادر نخواهد شد”
همچنین در بند ۲۱ این دستورالعمل آمده است :
“سربازانی که خدمت دوره ضرورت آنان حداکثر تا ۳۰/۱۱/۹۱ به اتمام می رسد در صورت موافقت دانشگاه می توانند شروع به تحصیل خود را تا اتمام خدمت به تعویق بیندازند.بدیهی است اشتغال به تحصیل آنان با ارائه کارت پایان خدمت یا گواهی اتمام خدمت صادره از سوی نیروهای مسلح امکان پذیر می باشد.”
|
|
|
|