سلام دوست عزیز.
من حدود ۶ سال هست که در زمینه شبکه مشغول هستم | اولا یادتون باشه که علم شبکه آنقدر گسترده هست که بدون شرکت در کلاس و ارتباط مداوم با استاد و راهنما، هرگز نمیشه با کتاب و سی دی، حتی مقدار کوچکی از این مسیر را طی کرد و مطمینا به بیراهه خواهیم رفت و وقت و انرژیمون هدر خواهد رفت.
میتونید امتحان کنید، یه کتاب شبکه رو بردارید از اول بخونید، خواهید دید که بعد از گذشت چند صفحه کتاب رو میندازید کنار.
پیشنهاد میکنم هر موسسه ای یا استادی که بهتون معرفی میشه، قبل از ثبت نام، یک جلسه به صورت آزمایشی برید سر کلاسش بشینید و از دانشجویان اون کلاس، کیفیت کار مدرس رو جویا بشید. این بهترین روش پیدا کردن آموزشگاه و مدرس خوب هست.
من خودم به دلیل وسواس زیادی که در این قضیه داشتم، مدرسین مختلفی رو بررسی کردم.
من خودم تمام دوره ها رو (Network+ و MCITP و MCSE 2012 و TMG ) رو با استاد
حامد ضرغام که تو موسسه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تدریس میکنند گذروندم و راضی بودم.
کلاسشون همراه با سناریو هست، مطالب رو مرتب و تایپ شده در اختیاد میزارن و رو مباحث مایکروسافت مسلط هستند.
من و بقیه دوستان هر دوره ای که ایشون گذاشتند رو شرکت کردیم و واقعا نتیجه گرفتیم.
البته اساتید خوب زیاد هستند و این خود شما هستید که باید بررسی کنید ببینید که با روش کار کدام مدرس هماهنگ تر هستید.