s0r0ush666 (داره از مانشت بالا می ره) ![]() ![]() ![]() پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۴ دى ۱۳۹۱ تاریخ تولد: مخفی (۳۴ ساله) زمان محلی: ۳۰ April 2025 , 11:31 AM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
s0r0ush666 (10 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۱:۱۱ ب.ظ) |
سلام... ممنون ولی خودم اصلا دوست ندارم، چون نه انتظار اینجا داشتم نه انتظار این گرایش ااا... شهر کرمان هم تا حالا نرفتم که بدونم چطوریه و خوب مشکل خوابگاه هم هست (که به شبانه ها نمیدن) ... خودمم نمیدونم چطوری اینجا قبول شدم! چون شبکه رتبه م ۲۴۹ بود و انتظار داشتم شبانه یزد را حداقل بیارم چون این گرایشو می خواستم، نمیدونم چطوری با ۳۶۰-۷۰ بود فکر کنم! که آیتی اوردم... چون درس مدیریت واسه آیتی را اصلا نزده بودم و با توجه به رتبه م اصلا فکر نمیکردم واسه این گرایش قبول بشم.... خلاصه که فکر کنم باید برم و امیدوارم همونطوری که شما و کم و چند نفر دیگه گفتن خوب باشه... شما خودتون جایی نیاوردید؟ گرایش شبکه چطور؟ |
|
![]() |
shamim_70 (10 شهریور ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۵ ب.ظ) |
سلام تبریک میگم خوش بحالتون من ۴۲۰شدم ! خیلی دلم میخاست کرمان قبول شدم چون خودمم کرمانی بودم ولی قبول نشدمممم!!!!!!! من خیلی تعریف دانشگاهشو و خوابگاه هاشو شنیدم!!برید حتما..حیفه بخدا!! |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |