(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: (24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: هوش شهید بهشتی زیاد قوی نیست ها! بد نیست. ولی خب خیلی هم خاص نیست. برادر خودم دکترای هوش بهشتی میخونه و خب... راستش در سطح صنعتی اصفهانه از نظرش.
ولی خب امیرکبیر! میدونم رنکینگهای جهانی زیاد از نظر ما ارزشی ندارند ها! ولی خب به هرحال هوش مصنوعی امیرکبیر از نظر رنکینگ جهانی تو ایران بالاترینه. بعد تهرانه و بعد شریف.
واقعا آخه جای مقایسه با بهشتی نداره!
البته بستگی به موضوعی که علاقه داری داره. ممکنه شهید بهشتی توی اون موضوع بهتر دانشگاه های دیگه باشه. بازم ممنون.
والا من خودم کسی بودم که توی اون بحث مقایسهی شریف و تهران گفتم که باید فیلد به فیلد بحث کنید و ببینید چی دوست دارید بعد بری دببینید کدوم دانشگاه براش بهتره. ولی خب این رو در حد دانشگاههایی قبول دارم که تقریبا همسطح هم هستند و از نظر کلی خیلی تفاوت اعتبار ندارن. این حرفو بین شریف و تهران و امیرکبیر قبول دارم. ولی نه دیگه بین بقیهشون! برادر خودم الان استاد بسیار خوبی داره تو شهید بهشتی و به شدت خفنه و همه چی خوبه! ولی خب اگر امکانش بود که تهران یا امیرکبیر درس بخونه قطعا لحظهای درنگ نمیکرد. بعید میدونم زمینهی خاصی باشه که تو هیچ کدوم از ۳ تا دانشگاه اول روش به خوبی کار نشه و اونجا خوب باشه مثلا!
به هرحال من نظر خودم رو گفتم
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط: ترتیب درست هوش به نظرم:امیرکبیر-تهران-شریف-علم و صنعت-بهشتی-خواجه نصیر-خوارزمی
زیاد موافق نیستم. کسی اگر بخواد هوش نرمافزاری کار کنه تهران زیاد براش خوب نیست به نظرم و شریف بهتره. تهران تو زمینهی رباتیک و کنترل خیلی قویه. از بین زمینههای نرمافزاری هم تو NLP قویه. ولی خب نمیدونم از شریف قوی تر هست تو این زمینه یا نه.