(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۴ ب.ظ)نازی_ناز نوشته شده توسط: دختر مهربان:
به نظر من هیچ رشته ای الان بازار کار مهندس کامپیوتر رو نداره
اگه شمایه مهندس کاربلد باشی میتونی یک شرکت انیمیشن سازی یا طراحی و تدوین فیلم و صدا و یا حتی تیزرهای تبلیغاتی یا حتی آگهی های بازرگانی یا تبلیغات تابلوهای خیابانی یا حتی طراحی وبسایت برای شرکت ها و کارخونه و یا مغازه های مختلف مثل دیجی کالا یا حتی ساخت دیتابیس و وبسایت های بزرگ و طراحی برنامه هایی مثل فیسبوک ویا حتی آنتی فیلتر ها برنامه نویسی های اندرویدی و کارهای شبکه ای مثل بررسی ردپاهاوهک کارهای امنیتی و ... انجام بدی
چه اشکالی داره که کامپیوتر هم مثل مهندسی های دیگه فارغ التحصیل هایی از دانشگاههای مختلف داشته باشه و رونق علمیش رو بالا ببرن ؟مگه گروه عمران نیس که حدااقل سالی شصت تا ارشد فقط توی دانشگاه من میگرفت و همین دانشگاه ارشد مهندسی کامپیوتر رو فقط ۱۵ تا روزانه و دوتا شبانه با استعداد درخشان نهایتا بیست تا میگرفت؟
چرا به استادای مانرسن تا جایی که همشون فکر فرار از مملکت توی سرشونه؟من استاد خودم چهارتاشون توی دوسال متوالی رفتن خارج از کشور و دیگه هم برنگشتن
متاسفانه اصلا به ما نه کار یاد میدن نه اجازه ی پیشرفت میدن باید همه ی عمرمونو پشت کنکور یا درسای آکادمیک سپری کنیم بعدهم یه بیسواد کامل از بهترین دانشگاههای ایران فارغ التحصیل بشیم و فقط به پشت میز نشستن و دستوردادن بسنده کنیم یا برای خانمها که باید استعدادشون رو در فرزند آوری صرف کنن
واسه همین مملکتمون ایرااااانه، توی سال ۲۰۱۵ تازه موفق به ساخت ماسک نانو در پزشکی شده و باکمال افتخار توی اخبار توی بوق و کرناشم میکنه
با تمام مطلبتون موافقم
اما خب اکثر اینا برای تهران و سایر کلان شهرهاست
باور کنید شهرستانها این امکانات رو ندارن...اینجا اصلا به طراحی اهمیت چندانی نمی دن
بازم ممنون برای مطلبی که گذاشتید
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ)pouryafcl نوشته شده توسط: خیلی خیلی بد
۵۱۲۷
همش دارم دعا میکنم کسی نیاد اهواز خودم قبول شم
اتفاقا من رتبه ام ۱۷۰۰ میخوام اهوازو بزنم چون به ایلام خیلی نزدیکه
در حق دیگران دعای بد نکن
بگو خدایا همه قبول شن و منم قبول شم
موفق باشی دوست گرامی
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط: دوستان لطفا به سوال من هم پاسخ بدین، با رتبه هوش ۲۸۰۰ میشه به جایی امیدوار بود، اگه امیدی هست کجا می تونم قبول شم؟
این لینک رو ببین
پارسال تعدادی از قبولی ها و رتبه هاشون تو این پی دی اف هست
ستون اول رتبه ی داوطلبه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.