زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۵۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار

ارسال: #۳۱
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۸:۳۶ ب.ظ
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار
الان اساتید قزوین فقط یکی رزومه زده.زنجان هم همینطور.Undecided
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۳۲
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۹:۱۴ ب.ظ
من هنوزم بابت جزوه هایی که شما زحمت کشیدید و گذاشتین باید از شما تشکر کنم...خیلی دوس داشتم رتبه بهتری ببینم ولی با این حال امیدوارم دانشگاهی که می خواین قبول بشید

I am not suffering. I am struggling. Struggling to be part of things, to stay connected to whom I was once.
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: software94
ارسال: #۳۳
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۹:۲۶ ب.ظ
RE: ۳۲۷الگوریتم و۳۶۸نرم افزار
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  من هنوزم بابت جزوه هایی که شما زحمت کشیدید و گذاشتین باید از شما تشکر کنم...خیلی دوس داشتم رتبه بهتری ببینم ولی با این حال امیدوارم دانشگاهی که می خواین قبول بشید
مرسی.خواهش میکنم کار زیادی نکردم.
خودمم توقع اینو نداشتم.انگار قسمت ما هم همین بود.
دانشگاه دلخواه که قبول نمیشم.کاش بتونم حداقل یجا خوب قبول شم.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: iammiti
ارسال: #۳۴
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۲۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ، توسط kebrit.)
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط:  الان اساتید قزوین فقط یکی رزومه زده.زنجان هم همینطور.Undecided
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط:  مشکل اینجاست اساتید دانشگاه خیلی واسم مهمه.نمیخوام دانشگاهی برم پشیمون شم.Undecided

سلام.
(متسفانه یا خوشبختانه این اولین پست بندست!)
من با رتبه ی ۴۲۰۰ منطقه یک کارشناسی ، رشته ی مهندسی نرم افزار دانشگاه بین المللی قزوین قبول شدم و درحال حاظر در دانشگاه کذایی مشغول به تحصیلم.
متسفانه علی رقم رتبه پذیرش نسبتا بالا ، (در میان شهرستان ها ) گروه آموزشی نرم افزار دانشگاه به هیچ وجه کادر اساتید مناسب ، مجرب و حاذقی نداره و تنها یک سال هست که دست به پذیرش دانشجوی ارشد نرم افزار برده.
به تازگی یکی از بدترین اساتید رشته باحدود ۶۵ سال سن، مدیر گروه شده . (هرچند به دلایل در حال برکناریه)
مطالب بالا عموما نقل قولی از نظر اکثریت دوستان همکلاسی بنده بود.

دانشجو ها عموما تهرانی و کرجی اند به غیر از دانشجویان خارجی کشور های همسایه.
اما در صورتی که استقلال پیگیری/پیشروی تحصیلی بالایی داشته باشید و همچنین مسافت رو مهم قلمداد کنید ، میتونه مورد انتخاب قرار بگیره . از جهت رفت و آمد (به تهران) مشکلی وجود نخواهد داشت.(۲-۳ ساعت)

سوالی داشتید در صورت توان پاسخگویی ، بنده در خدمتم.
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فرق بین مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار با مهندسی کامپیوتر نرم افزار Rafaat ۰ ۴,۲۲۰ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Rafaat
  رتبه ۹۵۵نرم افزار امنیت و شبکه و رتبه۹۹۵سخت افزار sepideh1373 ۷ ۵,۸۸۸ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: nazila73
  رتبه بندی دانشگاه های ایران منحصراً برای رشته مهندسی نرم افزار [۶۸ نرم افزار] dozham ۴ ۷,۱۷۵ ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  مقایسه نرم‌افزار شهید رجایی با نرم‌افزار اصفهان و شیراز و مشهد soheil08 ۷ ۸,۸۲۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: atish404
  روش های اندازه گیری قابلیت اطمینان نرم افزار - طراحی نرم افزار های مطمئن pink Floyed ۰ ۲,۱۵۰ ۲۰ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: pink Floyed
  ۸ الگوریتم ۱۲ نرم افزار ۱۵ علوم -- نرم افزار شریف گرایش الگوریتم ahrmb ۲ ۱,۸۴۱ ۰۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  ۱۴۸ نرم افزار، نرم افزار تربیت مدرس fatimak ۳ ۳,۷۳۲ ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: tondar.sal
  ۲۷۸ نرم افزار و ۲۹۰ طراحی الگوریتم - روزانه دانشگاه صنعتی شیراز نرم افزار salehforum ۶ ۴,۲۶۳ ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: parizadgh
  ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت mohsen-z ۱۳ ۸,۵۵۹ ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: mohsen-z
Sad تفاوت مهندسی تکنولوژی نرم افزار با مهندسی نرم افزار Mehran ۸ ۳۷,۲۴۴ ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: khayyam

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close