آها. تقریبا متوجه شدم.
پس من برم دانشگاه آزاد، بگم برام درخواست تاییدیه بفرستید دانشگاه لیسانسم، اگر نفرستاده بودن. بعد برم دانشگاه لیسانسم بگم جوابشو زود بدید.
بعد وقتی از آزاد فارغ التحصیل شدم، فراغت از آزاد رو ببرم دانشگاه لیسانسم بگم تاییدیه رو زودتر برای سراسری بفرستید؟
اگر دانشگاه آزاد هنوز درخواست نفرستاده باشه، دیر نشده؟
اگه سراسری دیدند که بهمن از آزاد فارغ التحصیل شدم، چیزی نمیگن؟
من میرم دنبالش حتماً. خیلی حرفاتون کمکم کرد. ممنونم
(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ ب.ظ)bache-mosbat نوشته شده توسط: (15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۰۸ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط: (15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۶ ب.ظ)bache-mosbat نوشته شده توسط: نه ربطی نداره . شما مدرک هم به دانشگاه بدین دانشگاه در هر حال درخواست تاییدیه به دانشگاه لیسانس ارسال میکنه . و هیچ وقت برای دوجا ارسال نمی کنه .
به هر حال کاشکی من زودتر تحقیقمو کرده بودم . چون الان واقعا دلم می سوزه .
من گیج شدم چرا
الان چه کاری باید انجام بدم که بتونم سال دیگه با وجود کار کردن رو پایان نامه ارشد آزادم، اگر ارشد سراسری قبول شدم بتونم برم؟کنکور ارشد امسال شرکت کنم، امیدوار باشم که میتونم هم پایان نامه ارشد آزادم رو انجام بدم، هم برم ارشد سراسری؟
ببخشید سوالام زیادن
ببین شما اگه می خوای ادامه بدی دوتا کار کن . اول برو پیش کارشناس فارغ التحصیلی دانشگاه لیسانست . بگو می تونم بپرسم دانشگاه تاییدیه خواسته یا نه؟ . بعد بهش بگو اگه من فراغت بیارم سال دیگه می تونین زیرش ننویسین که قبلا برای جای دیگه ارسال کردین؟ (گرچه فکر نکنم که دانشگاه سراسری دوم اگه بفهمه فارغ التحصیل شدین و یه ترم همپوشانی داشته کاری کنه)
بعد اگه نفرستاده بود دانشگاه آزاد برو پیش کارشناس آموزش گروهتون یه خالی ای ببند مثلا بگو من تعهد دارم دانشگاه و اینا نگرانم . میشه زودتر تاییدیه لیسانسو درخواست بدین؟ .
ممنون. منظورتون رو گرفتم
خیلی لطف کردید.