(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ)rz.gh نوشته شده توسط: دوست عزیز بابت برنامه ای که نوشتین دستتون درد نکنه کار جالبی کردین ، من حقیقتش تا به حال نگاهی به سورس برنامه شما نکرده بودم ، یه نگاه کردم و به نظر خودم یه اشتباه خیلی کوچیک صورت گرفته ، اگه یه نگاه به خطوط برنامه اصلی بندازی ( بخش تخمین رتبه ) دستوراتی شبیه به این هست :
float g_memari=(float)(((nmuZaban.Value + nmuRiaziat.Value + nmuMoshtarak.Value * 2 + nmuMemari.Value * 2) / 6) * 8 + nmuMoadel.Value * 10) / 10;
شما تو اینجا معدل رو در عدد ۱۰ ضرب کردین ، درصورتی که باید در عدد ۲ ضرب کنین ( چون معدل ۲۰% تو نمره تراز اثر داره ولی اینجا ۱۰۰% اثر میذاره )
نمیدونم شما دلیلی برا اینکار دارین یا یه اشتباه نوشتاری بوده ، به هر حال نرم افزار شما تو بعضی از بازه ها اشتباه جواب میده ، و من حدس میزنم از همین دستور باشه . خودم اصلاح کردم و مشکلات قبلیش برطرف شد ، خواستم بهتون اطلاع بدم که اگه خواستید اصلاح کنید. اگه هم دلیلی برا اینکار دارید اگه ممکنه توضیح بدین تا من هم متوجه بشم ، شاید من اشتباه میکنم
دلیلش اینه که میخواستن معدل رو اول به درصد تبدیل کنن (یعنی ضربدر ۵) بعد تاثیر ۲۰ درصدیش رو اعمال کنن (یعنی ضربدر ۲) که در کل میشه ضربدر ۱۰ که از این لحاظ درسته
اما تراز اینجوری حساب نمیشه. فرمول تراز واسه کنکور کارشناسی ارشد تو تاپیکهای دیگه مطرح شده که فرمول ساده ای هم داره. میانگین درصد من تقسیم بر میانگین درصد نفر اول، ضربدر ۸۰، کلش با معدل من جمع میشه، کلش در ۱۰۰ ضرب میشه، و نمره کل یا همون تراز من رو تشکیل میده.
یعنی مثلا تراز نفر اول هر سال میشه : (۸۰ + معدلش) ضربدر ۱۰۰
اینجوری میتونید ترازتون رو حساب کنید و در نتیجه رتبه رو تخمین بزنید. میانگین درصد نفر اول امسال رو هم میتونید ۲-۳ درصد بالاتر از پارسال در نظر بگیرید (به نظر من!)