سلام
من سه ساله که اینجا (دانشگاه صنعتی شاهرود) آی تی میخونم
دانشکده کامپیوتر و آی تی مستقله و حدود ۷۰۰ تا دانشجو داره
ارشد فقط هوش داره و قراره از این ترم دکتری هوش هم بیارن
فقط سه نفر از هیئت علمیش دکتر هستن که همونا، اساتید بچه های ارشدمون هستن. (دکتر حسن پور، دکتر پویان و دکتر زاهدی)
دکتر حسن پور رئیس دانشکدست
از این ترم قراره پردیس دوم دانشگاه، که حدود دو کیلومتر با واحد اصلی فاصله داره راه بیفته و چند تا از دانشکدهها اونجا منتقل میشن که دانشکده کامپیوتر هم یکی از اوناست
البته میگن آخرین سیستمها و امکانات رفاهی رو اونجا داره!!!
سلف دانشگاه، اینطور که میگن، دومین در کشوره!!! غذاهاش تعریف نداره، اما قابل تحمله... من دیگه عادت کردم!!! به همه نوعش...
خوابگاه دخترا، نسبتا نزدیکه و سرویس هم داره. برای پسرا، توی دانشگاست و کارشناسیها تا دو سال دارن و بعدش میرن داخل شهر، پانسیون و... اما ارشدا رو نمیدونم (فکر کنم دخترای ارشد همشون خوابگاه دارن) امکانات رفاهی مثل ورزشی و... بد نیست تجهیزات هم قراره پردیس ۲ چیزی کم نداشته باشه...
اما ما بچه های کارشناسی، از سطح علمی استادامون ناراضی ایم چون خیلی تازه کارن، هر چند دکتر حسن پور و زاهدی و پویان نه... اونا رو باید از خود ارشدا بپرسین. من از اونا نسبتا راضی ام. فقط با هر کدوم این آقایون، یه درس گذروندم که بد نبودن
در کل نارضایتی همه جا هست... من خودم تا بتونم میخونم که سال دیگه ارشد جای دیگه قبول شم و راحت شم!!! اما اگه مجبور شم، همینجا میخونم
اگه سوال دیگه ای دارید، در خدمت هستم
موفق باشید
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ)rascal1364 نوشته شده توسط: دوستان سلام
کسی در مورد انتخاب واحد هوش مصنوعی دانشگاه شاهرود خبر داره؟
کسی از استادان اونجارو میشناسید؟
کلاسها قبل از حذف و اضافه تشکیل میشه؟
سلام
انتخاب واحد ما کارشناسیها شروع شده. شما رو نمیدونم
استادا رو تقریبا کامل میشناسم. قبلا هم گفتم که استادای هوش از اساتید ما بهترن اما خب اونام عالی نیستن...
کلاسا اغلب قبل از حذف و اضافه در حد معرفی و... تشکیل میشه و رسمیت آنچنانی نداره. اما شاید برای ارشدا مهمتر و رسمیتر باشه. (این سه تا استاد شما، به صورت تصادفی فقط چند جلسه در ترم رو حضور غیاب میکنن
ممکنه همون اولا این کارو بکنن
حواستون باشه)
موفق باشید