سلام من تازه پستتو خوندم، منم سخت افزار خوندم میخواستم برق شرکت کنم اما یه چیزایی دیدم که منصرف شدم و دوباره میخوام همون سخت افزارو ادامه بدم من به خاطر شرایط زندگیم و مسائل شخصی فرصت اینو نداشتم که یکسال درسای برقو بخونم و خیلی علاقه داشتم(اوقات غیر خوندن کنکور میکرو کنترلر و الکترونیک و اینا کار میکنم ) ولی...
اول :من دیدم خیلی جاها با ارشد سخت افزار هیئت علمی میگیرن ولی اگه بری برق(گرایش سیستمهای دیجیتال) بخونی باید حتما دکتری رو تموم کرده باشی که جذبت کنن(رقابت خیلی شدید)
دوم :قبولی تو سیستمهای دیجیتال بسیار سخت است تا رشته خودت(دوستای برقیم اونایی که خیلی شاخ بودن و امید تکرقمی الکترونیک داشتن می رفتن سیستمهای دیجیتال و ضعیفاشم معمولا فقط میخوان مدرک بگیرن میرن گرایش نیمه هادی و مثل اینا البته بی احترامی به بچه های نیمه هادی نشه ، من منظور از محبوبیت گرایش بازار کار و علاقه و ... اینا است)
سوم
در حالت کلی میگم همه جا این حرف شاید صادق نباشه) استادای برق خیلی دوست ندارن که با بچه هایی که کار میکنن لیسانشون نامرتبط باشه و البته برای خود دانشجو نیز خیلی سخته(من با یه خانمی که رتبه ۱۰ برق کنترل بود صحبت کردم میگفت لیسانسم الکترونیک بوده الان تو کنترل اومدم پشیمون نیستم ولی خیلی برام سخته حرف تغییر گرایشو نزن وای به حال تغییر رشته!!)
سوم اینکه برای بازارکار هم خیلی به ارشدت نگاه نمیکنن بلکه میخوان بدونن از لیسانس چی بلدی
چهارم : از یکی از بچه ها شنیده بودم لیسانسش الک بوده ارشد و دکتری رو قدرت گرفته ولی سر هیئت علمی شدن به نامرتبط بودن مدرک لیسانش !!!!! گیر دادن(البته ایشون خیلی باسواد بوده ولی خوب رقابت خیلی زیاده)
و.
.
.
.
البته همه اینایی که گفته بوم توش استثنا هم هست اگه خیلی دوست داری برو سمت علاقت (هر کس وقت آزاد و توانمندی ها و ... خودشو میبینه دیگه)حرفایی که زدم از تجارب افرادی بود که خودم دیده بودم.