(۲۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ)mjjoon نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان.
من ارشدم رو امسال گرفتم دانشگاه یزد . اینجا امکان استفاده از سهمیه بدون کنکور رو دارم و استادم خیلی میخواد که من بمونم و چندین بار گفته بمون همین جا. اما من از اول دنبال اپلای گرفتن بودن و میخواستم برم.
و میدونم که میتونم برم اونور. شاید یه خورده دیر و زود بشه ولی میتونم برم .
حالا شما جای من بودین نقد و میگرفتین یا نسیه رو ؟
دوستانی که دکتری اینجا میخونن اگه جواب بدن ممنون میشم
سلام.
فقط همینقدر بهت بگم من و سایر دوستام که شریف میخونیم، دکتری خوندن در ایران حتی در شریف رو حماقت میبینیم. (مگر در شرایطی خاص)
در مورد دلایلش اگه خواستی بحث میکنیم.
خواستم همینو بگم که شما فرمودین...
منم یه زمانی رویام این بود دکترای اینجا رو بگیرم الان که با دانشگاه های تاپ مقایسه می کنم حس می کنم اینجا ول معطلم..
کسی که ارشد شریف رو داشته باشه و وضش نسبتا خوب باشه شانس پذیرش از یک دانشگاه نسبتا خوب در آمریکای شمالی رو داره.
حالا شما
اتاق ۶ نفره و غذای قربونش برم و دستت توی جیب خانواده باشه و بعضی از اساتید گرامی رو بزار یه طرف ترازو
سالی ۳۰۰۰۰ دلار فاند که باهاش میتونی اتاق اختصاصیو غذای خوب و سیستم آموزشی و تحقیقاتی با کیفیت داشته باشی رو بزار اون ور
اگر کسی قصد رفتن نداشته باشه باز هم دکترا خوندن به نظر من ضررش بیشتر از فایدشه(با دلایل مشابه)
بعدا : اینو اضافه کنم تحلیلم کاملا اقتصادی و فیزیکی بود! ممکنه یه نفر دوست داشته باشه استاد دانشگاه باشه و کار آیندش توی فضای دانشگاه باشه خب طبیعتا تنها گزینه برای اون خوندن دکتراست