(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۲۳ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: سلام
۱- بررسی معماری پردازنده های تلفن همراه
۲- بررسی ممعاری سیستم عامل اندروید
۳- نوشتن یک سیستم عامل ساده برای تلفن همراه (پیش نیاز = آشنایی با معماری تلفن همراه)
۴- آسیب پذیر ترین نقاط سیستم عامل های موبایل
۵- نوشتن یک برنامه ساده با زبان های مختلف برنامه نویسی و مقایسه ی سرعت اجرا و پیچیدگی های تعریف پروژه
سلام
خیلی ممنون از پیشنهادهای خوبتون
به نظرتون شماره ۴ ، به تنهایی میتوته میتونه یک پروژه کارشناسی باشه یا باید با مباحث دیگه تلفیق بشه . یعنی من برم کل سیستم عامل های موبایل رو چک کنم و مسایل امنیتیشون رو بررسی کنم?
(۲۴ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: یه موضوع خوب هم این میتونه باشه که شما با استفاده از داده های جی پی اسی که وجود داره پیشنهاد هایی رو برای افراد مختلف بدید. مثلا دو نفر تو یه شهر هستن و داده های جی پی اس نشون میدن که این دو نفر جاهایی که رفتن خیلی شبیه به همه. نفر اول میره تو یه شهر دیگه و جاهای X و Y و Z اون شهر رو دیدن میکنه. حالا نفر دوم که رفت به اون شهر، شما جاهای X و Y و Z رو بهشون پیشنهاد بدید. یا مثلا اگه یه نفر مسیر محل کارش رو داره از جای دوری میره شما میتونید یه مسیر نزدیکتر رو بهشون پیشنهاد کنید.
یه تحقیق دیگه در مورد سیستم عامل های موبایل این میتونه باشه که بیایید اونها رو از نظر مصرف توان و انرژی بررسی کنید. مثلا یه بنچ مارک رو بردارید و تو سیستم عامل های مختلفی که تازه ریبوت شدن و هیچ برنامه ی دیگه ای روشون اجرا نمیشه، اجرا کنید و نتایج رو گزارش کنید که جالب به نظر میرسه.
سلام
واقعا دستتون درد نکنه واسه راهنماییتون
من تازه برنامه نویسی اندرویید رو شروع کردم ، به نظرتون میتونم در طول ۲ ترم نرم افزاری رو بنویسم که بتونه با جی پی اس این کارها رو انجام بده?