زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۵۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
بچه ها من اولمه دارم برنامه نویسی و این چیزا میخونم یه مشکلی دارم اونم اینه که پروژه و کد یه پروژه خاص رو که دانلود میکنم یه فایل زیپ هس داخلشم چن تا کد توی ویژوال و اسیکوال هس بخدا نخندین نمیدونم چی هستن حتی فروم هم هس میتونه کسی کمکم کنه اینا چین از کجاشون من استفاده کنم!!!!!
وضعیت: دانشجوی کارشناسی دانشگاه: آزاد قزوین مقبولیت: ۱۷/۹+ امتیاز تاریخ مانشت: ۳۷ رتبه: ۲۳۰۵
دوستان بخدا سردرگمم کمکم کنید نخندین!!!
سلام خندیدن نداره که !!!!!
مشکل داری باید حل بشه . پرسیدن که عیب نیست
سما برو توی نرم افزارت یا حالا همون کامپایلر
open project رو بزن و اون فایلی که قبلا دانلود کردی و اکسترکت کردی رو باز کن
همین
یه پیشنهاد دیگه. اگه وقت دارین یه پروژه بانک اطلاعاتی خیلی خیلی ساده رو از مقالات اینترنت یاد بگیرید و پیاده سازی کنید. اگه زبانتون خوبه مقالات انگلیسی زیاده تو اینترنت.
این کار باعث میشه شما با روال کار آشنا بشید و بتونید پروژه رو باز کنید.
اما چون گفتید اول کارتونه احتمالا تو درک الگوریتم ها؟ و ساختار بانک اطلاعاتی شاید ابهاماتی هم پیش بیاد که طبیعیه و باید وقت بذارید و تلاش کنید تا بفهمید قضیه از چه قراره.
درک زیرساخت برنامه ای که دانلود کردید و کدهاش به تجربه شما از برنامه نویسی و ذهن الگوریتمیتون وابسته هست. البته برنامه های بانک اطلاعاتی معمولا! زیاد ذهن الگوریتمی نمیخواد و خیلی شبیه هم هستند. و تنها ساختار دیتابیس ها متفاوت هستند.
موفق باشید.
ورود به سایت ->
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
*** به زودی نرمافزار تحت وب برای تسهیل دانشجویان و افراد جویای علم رونمایی خواهد شد ***
اما اگه یه کلاس خوب گیر بیاری میتونه کاراتو سرعت ببخشی. اما در کل خودت میتونی بهتر و بهتر کار کنی.
و یه اصل دیگه اینکه برنامه نویسی خیلی جامع هستش و هیشکی نمیتونه ادعا کنه آخرشه. از طرفی فکر کنم برنامه نویسی بانک اطلاعاتی مد نظرتونه.
واسه همین پیشنهاد میکنم اول یه مقدماتی از زبان مورد نظرتون و دیتابیس رو از فیلم و کتاب و اینترنت یاد بگیرید. چند تا مثال که از رو کتاب و اینترنت حل کردید. بشینید یه پروژه ای واسه خودتون تعیین کنید و روش کار کنید.
خیلی مشکلات و سختی ها دارید اما اگه بتونید کامل انجامش بدید خیلی پیشرفت میکنید.
اما بازم میگم در نظر بگیرید که اگه بخوایید خودتون کار کنید مشکلات و سختی هایی دارید اما اگه ادامه بدید و کاملش کنید خیلی خیلی پیشرفت میکنید.
ورود به سایت ->
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
*** به زودی نرمافزار تحت وب برای تسهیل دانشجویان و افراد جویای علم رونمایی خواهد شد ***