دوستان بخدا سردرگمم کمکم کنید نخندین!!! - نسخهی قابل چاپ |
دوستان بخدا سردرگمم کمکم کنید نخندین!!! - sepideh1373 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ
بچه ها من اولمه دارم برنامه نویسی و این چیزا میخونم یه مشکلی دارم اونم اینه که پروژه و کد یه پروژه خاص رو که دانلود میکنم یه فایل زیپ هس داخلشم چن تا کد توی ویژوال و اسیکوال هس بخدا نخندین نمیدونم چی هستن حتی فروم هم هس میتونه کسی کمکم کنه اینا چین از کجاشون من استفاده کنم!!!!! |
دوستان بخدا سردرگمم کمکم کنید نخندین!!! - mazyar123 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ
سلام خندیدن نداره که !!!!! مشکل داری باید حل بشه . پرسیدن که عیب نیست سما برو توی نرم افزارت یا حالا همون کامپایلر open project رو بزن و اون فایلی که قبلا دانلود کردی و اکسترکت کردی رو باز کن همین |
دوستان بخدا سردرگمم کمکم کنید نخندین!!! - poldasht - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ
یه پیشنهاد دیگه. اگه وقت دارین یه پروژه بانک اطلاعاتی خیلی خیلی ساده رو از مقالات اینترنت یاد بگیرید و پیاده سازی کنید. اگه زبانتون خوبه مقالات انگلیسی زیاده تو اینترنت. این کار باعث میشه شما با روال کار آشنا بشید و بتونید پروژه رو باز کنید. اما چون گفتید اول کارتونه احتمالا تو درک الگوریتم ها؟ و ساختار بانک اطلاعاتی شاید ابهاماتی هم پیش بیاد که طبیعیه و باید وقت بذارید و تلاش کنید تا بفهمید قضیه از چه قراره. درک زیرساخت برنامه ای که دانلود کردید و کدهاش به تجربه شما از برنامه نویسی و ذهن الگوریتمیتون وابسته هست. البته برنامه های بانک اطلاعاتی معمولا! زیاد ذهن الگوریتمی نمیخواد و خیلی شبیه هم هستند. و تنها ساختار دیتابیس ها متفاوت هستند. موفق باشید. |
دوستان بخدا سردرگمم کمکم کنید نخندین!!! - sepideh1373 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ
خیلی ممنونم واقعا یه سوال دارم دوست عزیز واسه برناه نویسی نیاز هس برم کلاس؟ من از سی دی آموزشی وکتاب استفاده مبکنم |
دوستان بخدا سردرگمم کمکم کنید نخندین!!! - mazyar123 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
نیازی نیست کلاس بری . کتاب بخون ، تو اینترنت هم پر از فیلم و اموزش هست |
دوستان بخدا سردرگمم کمکم کنید نخندین!!! - poldasht - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
به قول دستمون نیازی نیست. اما اگه یه کلاس خوب گیر بیاری میتونه کاراتو سرعت ببخشی. اما در کل خودت میتونی بهتر و بهتر کار کنی. و یه اصل دیگه اینکه برنامه نویسی خیلی جامع هستش و هیشکی نمیتونه ادعا کنه آخرشه. از طرفی فکر کنم برنامه نویسی بانک اطلاعاتی مد نظرتونه. واسه همین پیشنهاد میکنم اول یه مقدماتی از زبان مورد نظرتون و دیتابیس رو از فیلم و کتاب و اینترنت یاد بگیرید. چند تا مثال که از رو کتاب و اینترنت حل کردید. بشینید یه پروژه ای واسه خودتون تعیین کنید و روش کار کنید. خیلی مشکلات و سختی ها دارید اما اگه بتونید کامل انجامش بدید خیلی پیشرفت میکنید. اما بازم میگم در نظر بگیرید که اگه بخوایید خودتون کار کنید مشکلات و سختی هایی دارید اما اگه ادامه بدید و کاملش کنید خیلی خیلی پیشرفت میکنید. |