من سیستم توزیعی تنباوم رو حسابی خوندهبودم چند تا از سوالها که اصلان از اون نبود بعضی از سوالا هم که مباحثش مرتبط بود ولی معلوم بود از روی یه کتاب دیگه طرح شذه
(۱۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط: (15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط: (15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط: (15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)bright نوشته شده توسط: ساختمان داده نبود که
همش گراف بودفک کنم از ۱۵سوال ساختمان داده، ۱۰تا گراف بود
منم گراف نه واسه ارشد خونده بودم،نه واسه دکتری:-(
به نظرم ساختمان داده که بیشتر الگوریتم بود سخت بود
سستم عامل بهتر از سال های قبل بود حداقل معلوم بود از چه کتابی سوال دادن
پایگاه داده راحت
سیستم عامل از چه کتابی سوال دادند دوست گرامی؟
از کتاب سیستم های توزیعی تننباوم
از همه طراح های سوال متنفرم که واسه عمر و وقت و روح و روان بچه ها اصلا ارزشی قائل نیستن یکی نیست به اینا بگه یه روند برای کنکور بزارین همون رو هر سال دنبال کنید نه اینکه سر کنکور ادم رو غافل گیر کنید تعداد سوال ها که با پارسال فرق داشت تعداد پایگاه رو کم کرده بودن نوع سوال ها هم فرق داشت .
اینها اولین شرایط طراحی سوال که هر معلم مدرسه ای رعایت میکنه بلد نیستن اینکه سوالها باید توزیع شده باشه نه اینکه همه از یکجا اونم برای کنکوری که معلوم نیست از چه کتابی سوال میاد یه نفر ممکنه چند تا کتاب بخونه اون وقت طراح سوال های سیستم عامل از این همه مبحث فقط گیر داده بود به ساعت برداری حالا اومد یه نفر همه رو حسابی خونده بود اون یه مبحث رو نخونده بود .
طراح ساختمان داده بر خلاف پارسال یادش رفته بود درخت قرمز سیاه هست و مباحث دیگه وفقط گیر داده بود به گراف و هر کدوم از سوال ها ۳یا ۴ سوال بود هر گزینه خودش یه سوال بود باید چند تا جمل پراکنده رو میشمردی که چند تاش درسته.
سوال های Gmat هم در همه جای دنیا ۲/۴۵ دقیقه وقت استانداردش هست ولی من نمیدونم توی ایران چرا اینطوره من فقط به سه تا سوال زبان رسیدم خوب فرق من با اونی که اصلا زبان نخونده چه طور معلوم میشه.
واقعا بی عدالتی در این کنکور ها با این طراحان و برگذارکنندگان به وفور دیده میشه و اینا اصلا یک ذره در صدد انتخاب بهترین ها نیستند بلکه فقط میخان یه چوری این کنکور رو از سر خودش رفع کنند و ما رو هم مسخره خودشون کردن .
اینها نیروی جوان تحصیل کرده رو سر کار گذاشتن وقتشون رو حروم کردن پولشون رو حروم کردن با روح و روانشون بازی کردن اینها همش حق الناس مگه حق الناس فقط دزدی هست من که هیچ کدومشون رو حلال نمیکنم.