الان دیگه وقت اعتراض رو به پایانه، امیدوارم کسانی که میخواستن واسه این سوال اعتراض بزنن، زده باشن
کسانی هم که نزدن، بزنن
ببینین دوستان
فرم CNF عبارت است از ترکیب عطفی یه سری عبارت، که هر عبارت شامل یک لیترال یا ترکیب فصلی چند لیترال است
اگه گزینه ۳ رو بخوایم به شکل CNF نگاه کنیم اون موقع میشه دو تا عبارت
معنیش هم میشه همه اشیا غذا هستن
معنی عبارت دومش هم میشه به ازا هر شی کسی وجود داره که اون شی رو دوست نداشته باشه
چون متغیرهای دو تا عبارت هیچ ربطی به هم ندارن
یعنی X تو عبارت اول با X تو عبارت دوم، هیچ ربطی به هم ندارن
ولی واسه گزینه ۴ اینجور نیست، چون کلش یه عبارت حساب میشه
(۰۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ق.ظ)obdurate نوشته شده توسط: ۱۲۰ همون ۳ درسته... اینم متنی که واسه این سوال خودم مینویسم.
((x∀t(food(x)−>like(x,t∃¬
((x∀t(¬food(x)∨like(x,t∃¬
(((x(¬food(x)∨like(x,f(x∃¬
(((x¬(¬food(x)∨like(x,f(x∀
اعمال نقیض به داخل پرانتز و حذف سور عمومی
((food(x)∧¬like(x,f(x
گزینه ی ۳ میگه که X غذاست و حتما کسی غذای X رو دست نداره.
اما گزینه ی ۴ میگه x غذا نیست یا کسی X را دوست ندارد. این گزینه شامل این جمله هم میتونه باشه که مثلا X مداده و کسی مداد دوست ندارد. یعنی هم ترم ۱ درست باشه هم ترم ۲. هم X غذا نباشه هم کسی X رو دوست نداشته باشه!
حالا به ما چه که کسی چیزی جز غذا رو دوست داره یا نه. صورت سوال در مورد غذا صحبت میکنه.
به نظر من گزینه ی ۳ زیر مجموعه ی گزینه ی ۴ هست و چیزی که سوال خواسته بود حالت خاصی از گزینه ی ۴ بود پس به نظر من گزینه ی ۳ دقیقا چیزی که سوال خواسته بود رو به طور کامل بهمون میده.
تبدیل به CNF ترتیب خاصی داره
اولا باید سور وجودی رو قبل از سور عمومی حذف کنید که به نظر میاد شما رعایت نکردین
این چیزی که شما نوشتین، سور وجودی داخل محدوده سور عمومی نیست، پس موقع حذف سور وجودی دیگه نیازی به تابع نداریم و باید به جای تابع f یه ثابت بذاریم