(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط: آقاا کلا بیخیال اصلا...انگار هرکی درست زده دیگه کاری با منطقش نداره فقط خدا کنه اگه خودتونم این سوالو نمیزدید یا غلط میزدین بازم همین حرفو میزدین!!!
دوست عزیز .. یعنی شما میگید طراحی که خودش سوال طرح کرد گزینه هم گزاشته براش .. حالا خودش حاضر میشه جواب رو برگردونه ...
شما برو سال های پیش رو ببین کارنامه نهایی رو ببین .. ببین کدوم سوالها حذف شدند.. ببین سوال سیستم عامل دو سال پیش حذف شد؟
سوال شبکه گه مثل سوال یک شبکه امسال بود حذف شد ؟؟ حالا اینا محاسباتی بودند حذف نشدند.. سوال هوش و شبکه امسال که اصلا محاسباتی نبودند.. جواب سر راست داشتند.. سوال سیستم رو شما با هر منطقی که بگی طبق گزینه ها مشخص بود که قاب ۳ تاست .. یا سوال پایگاه ... هم همینطور ...حالا شما نتونستی مطلب رو ببینی درست میگی ..براتون نزده حساب میشه .. فوقش ... / کلا دلتون به حذف سوالات خوش نکنید مگر نوع حادش که اونم طبق نظر اساتید دانشگاه برمیگرده نه ماها..
شما خودت داری میگی طبق نظر اساتید دانشگاه پس ببخشید لابد دکتر حقیقت ک کتاباش اینهمه فروش داره بقال سرکوچست که گفته سوال غلطه!!!
بله .. حرفیه؟؟ /// من گفتم سوال حادش ... نه این سوال ... ببخشید ایشون سوالات دو سال پیش هم ۲ یا ۳ تا غلط از سیستم گرفتند ..میشه بفرمایید چی شد اخرش...؟؟ میشه خواهشا جواب بدی اون سوالات حذف شدند یا نه ؟؟ جان من جواب بده .. اون سوالات حادتر بودند اصلا جوابی بدست نمی اومد براشون یا این سوال ... یک مقدار منطقی باش دوست عزیز