(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط: آقاا کلا بیخیال اصلا...انگار هرکی درست زده دیگه کاری با منطقش نداره فقط خدا کنه اگه خودتونم این سوالو نمیزدید یا غلط میزدین بازم همین حرفو میزدین!!!
نه دوست من اینطور نیست.ما میخوایم اینجا به یه نتیجه برسیم.بچه ها میان اینجا سوالایی که به نظرشون سنجش اشتباه زذه رو میگن و ماهم وظیفمونه که یا اونا رو از اشتباهی که کردن آگاه کنیم و یا اینکه باشون همصدا بشیم.ما نمیخوایم کسی رو نا امید کنیم...
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: سوال ۳۷ به نظر بنده گزینه ۴ هم میشه.نمیدونم شایدم اشتباه میکنم.منطقم اینطور میگه که وقتی سوال میگه کدام نادرست است و گزینه ۴ میگه هر ۳ موارد بالا غلط هستند درصورتی که فقط یک گزینه نادرست است این گزینه هم اشتباه میشه.بحث این نیست که من چی زدم یا شما چی زدید.من از سر تعصب حرف نمیزنم و الا ۴ هم بشه رتبه من تفاوتی نمیکنه.
اگه که مثال نقضی دارید بگید من برم چک کنم.
اون سوال شبکه هم من اعتراض میزنم هرچند که میدونم بی نتیجست.اعتراض میزنم چون سر جلشه بزرگتر از ۶ بدست آوردم و ۷ رو زدم.زورم میگیره اینطور سوال غلط بزنم.اگه که از روی نادانی یا نداشتن علم سوال غلط میزدم مساله ای نبود اما اینجا یه بحث دیگست و طراح محترم باید بفهمه اینجور سوال نده که هر کس بنا به تحلیل خودش جواب سوال رو بده
من هم با شما موافقم با اینکه خودم جواب سنجشو زدم ولی گزینه ۴ که میگه همه گزینه ها غلطه پس اینم جوابه سر امتحان دقت نکردم. این سوال باید حذف بشه خداییش منطقی...یا سوال اول پایگاه واقعا جواب نداشت اینم باید حذف بشه....اگه در مورد رنگ امیزی اشتباه کردم ولی هنوز اون سوال ۸۵ هوش قانع نشدم چرا ۸۴% چرا؟
من کاملا باهاتون موافقم حالا حذف بشه تاثیر مثبت میدن؟
به نظر بنده سوال حذف نمیشه چون اکثرا گزینه ۲ زدن.یکی از بچه ها گفت که مشابه این تست قبلا اومده و فقط گزینه غلط رو سنجش زده ولی من ندیدم جایی مشابه این تست بوده باشه.
دو حالت بیشتر وجود نداره یا اینکه فقط گزینه ۲ جوابه یا اینکه هم ۲ و هم ۴/ولی حدس من رو ۲ گزینه است.ایشالا.
والا اون سوال هوش رو من نزدم نمیدونم چیه جوابش