سلام اگر دانشگاه پیام نور تهران - ری همونجا باشه که من دیدم ، کنار ابن باویه ، اول اینکه خوابگاه نداره ، شبیه یه دبیرستانه ، اونم از اون کوچیکاش البته این فک کنم اداریشه و ساختمان اصلی دانشگاه سمت جاده ورامینه ، خونه هم دور و برش به راحتی گیرتون نمیاد ، اگر فکر میکنید دیگه توو عمرتون هیچ دانشگاه دیگه ای قبول نمیشید برید
ولی واقعا من دیدمش ، ولی یه دانشگاه بزرگم داره که نزدیک بی بی شهربانو هستش (جاده ورامین)، اونجا انصافا شبیه داشنگاه بود.خونه هم کنارش فک کنم راحت پیدا کنید ، ولی جدی و برادرانه میگم ، از دانشجوییتون لذت نمیبرید ، شاید گرم باشید و فک کنید دانشجویی خوبه هرطور باشه و ... ولی واقعا وقتی رفتین اونجا متوجه میشید چی میگم ، از مرکز شهر تهران بسیار دورید ، جو اونجا زیاد جالب نیست(از نظر اراذل اوباش و ...)(قصد توهین ندارم ادمای خوبم زیاده ولی من اون اطراف چندسال زندگی کردم) ، امکانات خاصی دورو برتون ندارید، بیشتر مکانیکیو ... هستش ، به هر حال چند سال میخواید اونجا درس بخونید ، یه باشگاه ، کلاس زبان درست حسابی و ... پیدا نمیکنید .باور کنید دوران دانشجویی بهترین دوران زندگیتون میشه ، مخصوصا وقتی میخواین زندگی توو یه شهر جدیدو رو تجربه کنید ، اگر دانشگاه وسط تهران بود خیلی عالی بود ، ولی الان جنوب تهرانه ، و شما تووی دوران دانشجویی احتمالا دوس دارید کار هم بکنید ، که اگر به مرکز شهر نزدیک باشید هم مسیر رفتو برگشتتون ساده تره ، هم فرصت های شغلی بیشتری دارین .
ولی توصیه برادرانه من به شما (چون من متاسفانه یا خوشبختانه اون سمتا چندسال زندگی کردم و کاملا با محیط و جو اشنا هستم)، اینه اگر تصمیم گرفتین حتما اینو برید(پیام نور شهر ری - اداریش فک کنم ابن باویه و دانشگاهش سمت بیبی شهربانو) و تهران ساکن بشید ، چندنفره مرکز شهر تهران خونه بگیرید و از مترو برای رفتو امدتتون به دانشگاه استفاده کنید ، اینجوری هم به اموزشگاهای معتبر (مثه اموزشگاهای کامپیوترو زبانو ... ) ، هم به مراکز تفریحی مثه سینما ، استخر ... نزدیکترین ، هم میتونین به راحتی برای اوقات بیکاریتون کار پیدا کنید.
اگر از شهر دیگه میاید ، حتما به مرکز شهر مثل میدان امام خمینی ، یا بالای شهر مثه ولیعصرو تهران پارسو ... و یا حتی بالای بالای شهر مثه جردنو ونکو شهرک غربو ... دیدن کنید ، بعدش بیاید به سمت پایین تا برسید به دانشگاهتون ، بعد خودتون قضاوت کنین ، ایا میخوای ۴ سال اونجا زندگی کنید ؟
فقط اینا رو گفتم ، چون توو این پست یه چیزایی دیدم مثله : ری تو تهرانه . نمیدونم شهر ری از تهران جدا نیس و ... اینا درسته ، منظورم اینه که بچها با منظقه اشناییشون فقط در حد اسم بود یعنی حتی اکثرا ندیده بودن و فقط اطلاعاتشون در حد این که مثلا شهر ری جدا از تهران نیستو ، یه منطقه از تهرانه بود . اینا رو گفتم که با منطقه هم اشنا بشید
در اخر براتون ارزوی موفقیت میکنم ، ایشالله هرچی خوبه تو زندگیتون بیاد