(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ)omid1990raha نوشته شده توسط: سلام
ممنون از لطفتون
به نظرتون من فقط ترجمه کتابا رو بخونم کافیه؟؟؟(برای امتحانات پایان ترم؟؟؟)از کجا تهیه اش کنم؟؟؟
اگه آدرس گروه شهر ری رو بفرستین خیلی خیلی ممنون میشم.
از آستاد ابراهیمی شناختی دارین؟؟؟ من تمام درسای این ترم ام رو با ایشون برداشتم
سلام. خواهش میکنم.
بله کافیه. ترجمه مهندسی نرم افزارو از قسمت فایلهای گروه کامپیوتر که براتون آدرسش رو فرستادم می تونید پیدا کنید که نمیدونم مربوط به کدوم ترم هست. اما من خودم این درسو ترم پیش داشتم و دوباره همکلاسی هام فصل هاییکه در امتحان بود رو ترجمه کردن. یه خورده روون تر از ترجمههای قبلی شده. می تونید در گروه بگید بچه ها براتون می فرستن یا همین جا اطلاع بدین براتون ایمیل می کنم.
اگر منظورتون دکتر رضوی ابراهیمی هست استاد خوب و منصفی هستن و رفتارشون با دانشجوها خوبه و شرایط دانشجو رو درک میکنن.
دکتر رضوی برای شبکه عصبی ۲ ترم قبل که من این درسو برداشتم کتاب مبانی شبکه های عصبی (ساختارها، الگوریتم ها ، کاربردها) معرفی کردن. نویسنده لوران فاست ترجمه هادی ویسی، کبری مفاخری، سعید باقری شکوری که من از شیراز خریدمش. مشکلی نداره. میشه پیداش کرد.
درسای دیگه تون نمیدونم چیه که بتونم کمکتون کنم.
سلام
فایلی که من دانلود کردم جزوه ۱۵ صفحه ای بود فکر کنم اونی نیست که شما میگین اگه زحمتی نیست اینجا آپلود کنید
من برای این ترم
۱- الگوریتم های پیشرفته
۲- مهندسی نرم افزار پیشرفته
۳- شبکه های عصبی
رو انتخاب واحد کردم
که به کمک شما تونستم نمونه سوالات و جزوه های که شما عزیزان تهیه کرده بودین رو دانلود کنم
کتاب های اصلی این دروس رو شما دارین؟؟؟
من از چند تا سایت دانلود کردم ولی مطمئن نیستم درستن یا نه
همین که بگین چند صفحه هستن و چند فصل کافیه تا مطمئن بشم
بازم ممنون
راستی شما این ترم چه درسایی رو انتخاب کردین؟؟؟
سلام دوست عزیز
من از متن اس ام اس ی که به شما رسیده خبر ندارم ولی اس ام اس ی که به من رسید مبنی بر جشن ورودی های جدید بود که یکشنبه ۱۶ مهر ساعت ۱۴ برگزار میشه
موفق باشی دوست عزیز