۰
subtitle
ارسال: #۱

تست ۱۷-منطقی دکتری ۹۳
۰
ارسال: #۲

تست ۱۷-منطقی دکتری ۹۳
x که مهم نیست (یعنی با هر نوع فلیپ فلاپ میشه ساخت) و n هم حداقل باید ۴ باشه
ولی طراح حداکثر را خواسته است، حداکثر قابل تعیین نیست پس گزینه ۴ صحیح است.
این تست، تست جالبی نیست و فک نمی کنم اینطور سوالات مجدد بیاد.
ارسال: #۳

RE: تست ۱۷-منطقی دکتری ۹۳
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط: x که مهم نیست (یعنی با هر نوع فلیپ فلاپ میشه ساخت) و n هم حداقل باید ۴ باشهنکتهی سوال توی کلمهی «حداکثر» هستش. ما با روشهای معمول میتونیم بگیم که به حداقل ۴ فلیپ فلاپ نیاز داریم؛ ولی حداکثر نمیشه تعیین کرد. چون مثلا ممکنه یه فلیپ فلاپ بذاریم اونجا که هیچ کاری نکنه ولی در عین حال جزوی از شمارنده هم محسوب بشه. به همین خاظر جواب گزینه ۴ میشه.
ارسال: #۴

(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ق.ظ)anonymous نوشته شده توسط: نکتهی سوال توی کلمهی «حداکثر» هستش. ما با روشهای معمول میتونیم بگیم که به حداقل ۴ فلیپ فلاپ نیاز داریم؛ ولی حداکثر نمیشه تعیین کرد. چون مثلا ممکنه یه فلیپ فلاپ بذاریم اونجا که هیچ کاری نکنه ولی در عین حال جزوی از شمارنده هم محسوب بشه. به همین خاظر جواب گزینه ۴ میشه.
بله / درسته کاملاً / ممنون
۰
ارسال: #۵

تست ۱۷-منطقی دکتری ۹۳
من اصلا متوجه منظور سوال نمیشم. شمارنده پیمانه ۱۲ یعنی چه؟ من این عبارت تا حالا نشنیدم.منظور از پیمانه یعنی از یک تا ۱۲ بصورت باینری بشمارد؟
ارسال: #۶

(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: من اصلا متوجه منظور سوال نمیشم. شمارنده پیمانه ۱۲ یعنی چه؟ من این عبارت تا حالا نشنیدم.منظور از پیمانه یعنی از یک تا ۱۲ بصورت باینری بشمارد؟
شمارنده Modulo N یعنی از ۰ تا N-1 می شمارد. شمارنده باینری معمولی همه پیمانه ۲^n (که n تعداد FFها است) می باشند.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close