(۱۱ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ)daneshju-arshad نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ)mostafaa نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ)raminbarca نوشته شده توسط: آقا مصطفی ای کاش کارنامهی کنکورتم می ذاشتی، مورد جالبیه. سهمیهی شاگرد اولی مکانیسمش چطوریه؟ باید ۸۰% نمرهی آخرین نفر قبولی رو بیاری؟ اگه اینجوری باشه من یه احتمالی می دم، فکر می کنم اختلاف بین آخرین نفر قبولی و نفر قبلش خیلی زیاد باشه. مثلاً اگه قرار بوده این رشته ۲۰ نفر بگیره، نفر ۱۹ رتبه ش بوده ۲۰۰ و نفر ۲۰ بوده ۷۰۰-۸۰۰، حالا چطوری این اتفاق افتاده، ممکنه این بین کسی این رشته رو به هر دلیلی انتخاب نکرده (مثلاً فکر کرده قبول نمی شه اصلاً نزده یا هر چیز دیگه) یا یه روزانه رو جلوتر آورده و یه دونه ظرفیت اون آخر مونده. اینجوری تراز نفر آخر قبولی از اون حدی که انتظار می رفته افت زیادی کرده و شما تونستی قبول شی. البته این فقط یه احتماله و می تونه هر علت دیگه ای داشته باشه
من فکر میکنم عنوان "خوابم یا بیدار" رو باید شما انتخاب میکردی و نه اون دوستمون که مالک اشتر قبول شدند !
وااااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااا ! دارم شاخ در میارم
انصافا با این درصدها خواب میدیدین که بتونین دانشگاه تهران قبول بشین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه قرار به قبولی با این درصدهاباشه پس بعنوان مثال بنده بایستی خیلی وقت باشه که ارشد دولتی رو هم تمام کرده باشم!چونکه دوره دانشجویی هم همین درصدها رو میاوردم،بلکه بیشتر !
حالا کار به کارنامه این دوستمون ندارم،
( دوباره دعوا راه نندازین! )
ایشون اومدن در کمال صداقت کارنامه شون رو آپلود کردن که جای تشکر هم داره،
ولی واقعا این میتونه مشت نمونه خروار باشه
چه بسیار افرادی که با همین وضعیت قبول شدند و حق افراد دیگه طبیعتا ضایع شد!
البته ایشون فکر نکنم سهمیه خاصی داشتند( منظورم سهمیه ایثارگری ... )هست، احتمالا فقط بخاطر تاثیر معدل بالاشون تونستند قبول بشن و
به اصطلاح داغ قبولی رو به دل یک بنده خدای دیگه بگذارن ( این تیکه رو به قول بعضی از دوستان، خیلی با لبخند بخونید )
والله دیگه چی بگم ؟!
هیچ جای صحبتی دیگه باقی نمیمونه ...
فقط میتونم نقطه چین بگذارم بجای صحبتم
.............................! ..............................................!..................
..................!..........................................................................................! ! ! ! ! ! ! ! ! !
این تازه یکی از صدهزاران مورد حق کشی هست که همه ساله داره در سیستم آموزشی کشور اتفاق میفته
ایشون که ظاهرا فقط با تاثیر معدل تونستن قبول بشن دیگه افراد سهمیه دارش رو خدا بداد برسه که چه وضعیتی داشتند! !!
--------------------------------------------------------------------
یه جمله کوچولو خطاب به این دوستمون:
ضمن تبریک مجدد بخاطر قبولی که به هر حال قسمتشون شده ، میخوام بگم که ایشالله از ترم اول با انرژی خیلی خوب شروع کنن، چونکه معدل بالا آوردن در دانشگاه تهران اصلا شبیه دانشگاه علمی کاربردی نیست و خیلی سخت تره، پس ایشون باید خیلی خوب تلاش کنن تا از بقیه همکلاسیهاشون عقب نیفتن و بتونن بخوبی رقابت کنن
با آرزوی موفقیت
سلام
اولا چطوری از" P=این میتونه مشت نمونه خروار باشه "
آنگاه
"Q=این تازه یکی از صدهزاران مورد حق کشی هست که همه ساله داره در سیستم آموزشی کشور اتفاق میفته"
رو نتیجه گرفتین؟
چنین چیری اگه باشه که عمرا نیست بالاخره از یه سوراخی درز میکرد.
دوما مگه ما چند مورد سهمیه شاگرد اولی داریم که شرایط این بابا رو داره؟
چطور از یه مورد اینطور نتیجه گرفتید؟میدونید این معدل اگه ضریب تاثیر ۱/۰۱ هم بخوره ترازش چقدر میشه؟بابا به خدا اینقدرها هم عجیب نیست.
اما در مورد حق کشی تو سیستم آموزشی با شما موافقم ولی نه در دانشگاه.
بیاید عقبتر...
اونجایی که یکی ۸ میلیون تومن میده میره فلان مدرسه تو تجریش و یکی از زور نداری میره یه مدرسهی دولتی تو فلان منطقه.
اون وقت اولی با بیست تا مشاور و طرح زبان فلانی و ادبیات فلان دکترو ریاضی مهندس فلانی به زور میره پشت همین صندلیا میشینه باباش هم برای جایزه میفرستتش تور ارمنستان و دیگری تا میاد سر بگردونه افتاده تو دود و سکسوخلاف.
بعد همونی که تو فلان دانشگاه به زور پول فارغ التحصیل میشه تو یه رانت حرفه ای میشه فلان کاره،بعد میاد بالا سر اون بدبختی که استعدادش حتی بیشتر هم بوده و میشه رئیسش.
البته من اصلا نافی اون عده ای که واقعا با سعی و تلاش و با کمترین امکانات به چنین جاهایی میرسم نیستم و تعدادشون هم کم نیست.
فرق این با اون چیه؟
این حق کشی میلیونیه...
و هست...