(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ)ahrmb نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ)nika نوشته شده توسط: آها یادم اومد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نگفته بود که هر دوتاش از یه کارخانست ؟
نه اقای حامی شما اشتباه نکردی اتفاقا اونایی که ۱۳/۳۰۰ در آووردن اشتباه کردن و سنجش هم باهاشون یار بوده و شانسی کلیدشون درست در اومده این صورت سواله:
اگر دو مولفه ای که توسط یک کارخانه(با احتمال برابر) تولید شده اند را خریداری کنیم.
کسی که یکم فارسی بلده از این جمله دریافت میکنه که یک فردی رفته تو یه کارخونه و دو تا محصول خریده و به براحتی به جواب ۳/۱۰۰ میرسه(گفتم احتمالا طراحای احمق کنکور که عرضه ی حل سوال رو تو زمان مثبت بی نهایت ندارن غلط حل کردن یا اشتباه چاپی شده درست مثل سوال مدار هوش پارسال که جوابش ۶ میشد و ۳ رو درست اعلام کردن) واس همین ۱۳/۱۰۰ رو زدم(فقط به خاطر اشتباه چاپی).
(امسال حدود ۷ تا سوالم اینجوری با کلید اولیه غلط در اومده)
اون از سوالای گلابی ساختمان، اون از سوالای حفظی و بدون بار علمی سیسیتم(مسئله نداشت فکرشو کن چقدر خر بوده طراح سوال)
اون از تخصای مبهم درس هوش مصنوعی.
اینم از امار.اونم از محاسبات......
واقعا گیر چه ادمای خرفتی افتادم.حیف از وقت که ادم تو ایران تلف زندگی کنه(هر کی استعداد داره توروخدا بره از این طویله!!!!)
یه سری حقایقه هر چی ادم میخواد نگه نمیزارن دهن ادم بسته باشه.باید داد زد حقیقتو و نترسید از نتیجش.
بالاخره یه روز امیدوارم هر کی به برایند سوادش و حقش و انسانیتش برسه.دیر نیست و به زودی میاد.فعلا بزار یه سریا جفتک پرونی کنن..........(من به هیچ وجه نمیگذرم از اونایی که من و خیلیارو با این کارشون به خاک سیاه نشوندن)